Маркетинговият успех зависи, поне отчасти, от творческите сили. Може да

...
Маркетинговият успех зависи, поне отчасти, от творческите сили. Може да
Коментари Харесай

Четири начина да измислите креативни маркетинг кампании

Маркетинговият триумф зависи, най-малко частично, от креативните сили. Може да имате разумно по-добър план, обективно по-ниска цена и измеримо по-дълга история от най-близкия ви съперник, само че в случай че вашите маркетингови известия са скучни или остарели, хората няма да ги погледнат повторно. Креативността ви оказва помощ да се откроите в свят, бомбардиран с реклами, оказва помощ ви да се разграничите от вашите съперници и ви прави по-запомнящи се в съзнанието на вашите клиенти.

Решението е елементарно, а точно да измислите повече изобретателни хрумвания. Само дето не е толкоз елементарно. Не можете да наложите креативност, а от време на време „ творчеството “ не е задоволително, с цел да успее една концепция. Но преди да се окажете прекомерно безнадеждни, пробвайте тези тактики, с цел да измислите по-креативни хрумвания в личните си акции.
1. Маркетинг вести
Компаниите непрестанно започват нови рекламни акции, някои от които разрушават стандартите в промишлеността. Колкото повече знаете за тези пробиви, толкоз повече ексцентрични хрумвания ще можете да включите в акцията си. Това не значи, че би трябвало да копирате тези акции, само че можете да почерпите ентусиазъм от тях. Например, в случай че чуете за скорошен маркетингов трик на огромен търговец на дребно, можете да вземете същата концепция и да я приложите в сфера, с която сте малко по-запознати. Не се ограничавайте до личната си промишленост - има място и за този фокус.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР