Маркетинговият директор на Левски - Тодор Минев говори в ефира

...
Маркетинговият директор на Левски - Тодор Минев говори в ефира
Коментари Харесай

Минев: На честванията за Гунди ще присъстват негови съотборници

Маркетинговият шеф на Левски - Тодор Минев приказва в ефира на " Дарик ". По случай 75-годишнината от рождението на легендата Гунди, от клуба са замислили редица мероприятия, а особено за мотива на " Герена " ще бъдат и съотборници на Георги Аспарухов.

Господин Минев, очаквате ли стадионът да се изпълни, ползата сериозен ли е към този дуел и от маркетингова позиция?
- Щастлив съм да кажа, че в действителност има голям интерес и моите упования са в действителност да напълним стадиона. Говорим с другари и в клуба, към този момент сме в серия, в случай че мога по този начин да кажа, тъй че мисля и това ще способства за напълването на трибуните. Все отново това е в действителност огромен празник, по този начин се стекоха събитията. Нямаше по какъв начин да стане по-добре - точно на рождения ден на Георги Аспарухов, да играят двата тима, в които той е играл. Съдбата в действителност си знае работата.

Преди няколко дни Красимир Иванов изясни, че е отправена покана към митове на Ботев, Чико Дерменджиев и други, имате ли информация дали те ще дойдат, и има ли задвижване по тази тематика?
- Има задвижване. Доколкото знам, ще участват седем съотборници на Гунди от Ботев. Те ще бъдат част от една празнична гала по награждаването им. Ще има грамоти, които ще се раздадат на сътрудниците на Гунди от Ботев и Левски. Така че, мощно се надяваме да пристигна всеки от тях, който е удостоверил.

 Гунди, какъвто не го познавате!
Гунди, какъвто не го познавате!

28 истории за огромния нападател

Използвам момента, може би и Вие да кажете, дано призовем почитателите да Левски да се отнесат с почитание към тези хора, които са били противници на Левски като играчи на Ботев, само че в този момент казусът е напълно друг...
- Мисля, че целият празник, изобщо под тази по този начин невероятна дата за нашия тим, мисля, че всички би следвало да се обединим и да прекараме добре, вместо да имаме някакви спортни заяждания. Смятам, че по този начин откъм почитателите на Левски не мисля, че ще има груби намеци. Смятам, че всичко ще премине под егидата на един ярък празник.

Господин Минев, ще има музикална стратегия, ясно ли е кои ще забиват на " Георги Аспарухов " и къде ще бъде ситуирана тази сцена?
- Общо взето всички събития преди мача ще се организират на паркинга пред Сектор " А ". Сцената, доколкото ми е известно, ще бъде наоколо до параклиса. До боксовата зала ще бъде проведен един детски парк благодарение на Виваком, което ще е забавно за по-малките. На самата сцена имаме удостоверили присъединяване доста забавни реализатори. Не желая да ги разгадавам всичките, само че класици от вида на " Подуяне блус бенд ", Васко Кръпката, техни другари. Вярвам, че ще бъде доста добра атмосферата.

На самият мач ще бъде казана огромната вест за мач, който ще се играе през лятото. Кога тъкмо ще бъде обявено?
- Надяваме се всичко да бъде наред. Все още чакаме удостоверение от няколко източника. Така че, да не скапвам изненадата. Организирали сме по този начин нещата, че да е изненадващо за всички. Надяваме се всичко да се стече по този начин, както би трябвало и вие ще разберете.

 Христо Стоичков оказва помощ на Левски за празника на Гунди
Христо Стоичков оказва помощ на Левски за празника на Гунди

Камата провел няколко диалога с Бока Хуниорс

За край, обмисляте ли и други сходни начинания през лятото, което ясно ще е под егидата 75-години от рождението на Гунди, други хрумвания имате ли?
- Разбира се. Тепърва стартират празненствата към този празник. Ще има доста шампионати и изненади през цялото лято. Ще има турнета през всички почитател клубове в България, където ще можем да приказваме за Гунди. Ще се оферират, не знам дали знаете, само че на четвърти ще бъде публично показана книгата за деца, която се споделя " Като Гунди ". Тя ще бъде показана в детския парк. Това ще е едно от нещата, с които ще се разхождаме из България - ще описваме какво е Гунди, какви са били неговите хрумвания, с какво е бил друг като човек и състезател. Но не желая да скапвам изненадата, поетапно желая да ги разкриваме, с цел да бъде забавно.

 Левски повдига цялата завеса за 75-годишнината на Гунди
Левски повдига цялата завеса за 75-годишнината на Гунди

Това ще стане на конференция в понеделник
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР