Маркетингът и обслужването на клиентите са най-голямото предизвикателство през малките

...
Маркетингът и обслужването на клиентите са най-голямото предизвикателство през малките
Коментари Харесай

Обслужването на клиентите е най-голямото предизвикателство пред малките онлайн магазини

Маркетингът и обслужването на клиентите са най-голямото предизвикателство през дребните онлайн магазини, които излязоха на онлайн пазара през последната година, поради рестрикциите против ковид. Това демонстрира изследване на българската хостинг компания " СуперХостинг.БГ ", което демонстрира трендове, свързани с дигитализацията на дребните бизнеси в България.

" Лекотата, с която се основават нови интернет магазини с отворени платформи, оказа помощ на доста бизнеси да започват онлайн без старания. Истината е, че развиването на един електронен магазин стартира сега, в който е основан. То допуска влагането на запаси и внимание в области като маркетинг, потребителско обслужване, логистика и редица други значими сфери. Дигиталното наличие се разграничава доста от физическото битие на един магазин. При него тактиките са разнообразни, инструментите, с които те стават действителност – също. Това поражда нов развой на учене и рационализиране на нови умения за всеки търговец ", споделя Цветелина Ненкова, маркетинг управител на " СуперХостинг.БГ ".

Екипът на компанията е провел изследване измежду консуматори, употребяващи нейната платформа Shopiko. Тя е услуга вид " програмен продукт като услуга " (SaaS - Software as a Service) и разрешава основаване на онлайн магазин за броени часове, при което се заплаща абонаментна такса. Инструментът е потребен за започващи бизнесмени и дребни бизнеси.

Ето и кои са главните провокации пред тях.

Избор на домейн
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР