Маркетинг стартъпът Iterable Inc. уволни главния си изпълнителен директор, предава

...
Маркетинг стартъпът Iterable Inc. уволни главния си изпълнителен директор, предава
Коментари Харесай

CEO на стартъп за $2 млрд. бе изгонен заради употребата на LSD

Маркетинг стартъпът Iterable Inc. уволни основния си изпълнителен шеф, предава Bloomberg. Изгоненият CEO Джъстин Жу споделя, че главната причина за уволнението е, че е вземал LSD, незаконен опиат в Съединени американски щати, преди среща през 2019 година Пред организацията той показва, че е опитал с микродози от опиата в опит да увеличи концентрацията си.

В известие до чиновниците съоснователят Андрю Бони показва, че уволнението е поради непосочени нарушавания на политиката на компанията. Бони е определен за CEO от борда.

Макар че използването на опиати като LSD остава противоречива, те се радват на все по-голям интерес в елементи от Силициевата котловина и някои медицински кръгове. Стив Джобс, съосновател на Apple, споделя в автобиографията си, че взимането на LSD е било измежду най-важните неща, които е правил в живота си. MDMA, или екстази, пък скоро може да получи утвърждение от Агенцията за надзор на храните и медикаментите в Съединени американски щати като средство за справяне с постравматичен стрес.

Iterable е учредена през 2013 година и пораства бързо, привличайки клиенти като DoorDash и Zillow. Компанията е оценена на към $2 млрд.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР