Маркетинг специалистката Евгения Миланова е поредната претендентка в Ергенът“, която

...
Маркетинг специалистката Евгения Миланова е поредната претендентка в Ергенът“, която
Коментари Харесай

Бизнес дамата Евгения отпадна от надпреварата за сърцето на Ергена

Маркетинг специалистката Евгения Миланова е следващата претендентка в „ Ергенът “, която трябваше да се раздели с Евгени Генчев, откакто не получи роза от виртуоза по време на Церемонията, състояла се тази седмица в най-романтичното риалити в родния ефир.

„ Евгени, поисквам ти да избереш най-подходящата жена за теб. И съм сигурна, че ще го направиш! “, бяха думите на Евгения преди да се сбогува с новия „ ерген “ на България, а той, от своя страна, ѝ благодари за откровеното благопожелание. " Щастлива съм, че претърпях това премеждие, че се срещнах с девойките и с Евгени. А в този момент не преставам да диря любовта на открито и съм сигурна, че ще получавам безчет рози от доста хора ", съобщи маркетинг специалистката преди да напусне имението на любовта.

Тази седмица своята покана за самостоятелна среща получи шампионката по карате Айлин, а уединението им с Евгени бе повече от сантиментално. Понесени на крилете на пристрастеността, двамата плуваха с делфини, а световноизвестният музикант бе подготвил и специфична изненада за избраницата си – живо осъществяване на обичаната ѝ ария, което съумя да я трогне до сълзи. „ Чувствам се щастлива и мисля, че след през днешния ден още повече стартирам да одобрявам Евгени “, показа разгорещено Айлин. В същото време нейната най-хубава другарка – Валерия, не скри опасението си, че е допустимо Евгени да се влюби в шампионката по карате: „ Тя е доста красива, имат какво да си приказват, имат много общи неща “.

Зрителите станаха очевидци и на ексцентрична групова среща, в която Евгени стана „ класен началник “ на Елена, Меган, Габи, Пам, Ивелина, Айлин, Поли, Боряна, Ирина и Джия в „ Колежа на любовта “. В час по философия девойките размишляваха на тематика „ Съществува ли любовта от пръв взор? “, а своята най-аргументирана теза показа Поли, която заслужи шестица от класния. В баскетболната конкуренция в час по физическо най-резултатна се оказа Айлин, която получи спомагателен „ Час на класния “ в компанията на Евгени.

Вечерта приключи с отговарящ бал на випуска, разтресен от непредвидената поява на Валерия, която не бе измежду девойките от класа на виртуоза. Той обаче я предложения да се усамотят и даже ѝ подари розата, която бе планувана за някоя от випускниците му. Това провокира ужас у останалите участнички, а най-разочарована остана редакторката Елена, която дефинира държанието на Валерия за „ глиганско “ и се обиди на Евгени.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР