Марката за уелнес Goop на Гуинет Полтроу дължи успеха си

...
Марката за уелнес Goop на Гуинет Полтроу дължи успеха си
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу и едни памперси за 120 долара

Марката за уелнес Goop на Гуинет Полтроу дължи триумфа си както на известността на създателката си, по този начин и на много провокативните артикули, които предлага. Свещта с мирис на вагината на актрисата е единствено един от образците.
 Гуинет Полтроу, Goop, This Smells Like My Vagina и свещите с мирис на вагина
Гуинет Полтроу продава свещи с мирис на женски гениталии

Ето за какво и все по-рядко я виждаме на екран

В средата на тази седмица обаче Goop още веднъж ни шокира...

В Instagram страницата се появи най-новия артикул на марката - памперси. Diapér са с заряд от алпака вълна, закопчават се с кехлибарени копченца (които имат пречистващи свойства) и имат мирис на жасмин, и бергамот.

Цената на този първокласен артикул е 120 $ за 12 броя. Тоест по 10 $ за памперс, който отива в кофата, тъй като на етикета на Diapér написа " за еднократна приложимост ". Последва вълна от ядосани мнения по отношение на Goop и визията им за първокласен памперс.

" Чудесно. Това беше концепцията - да се ядосате ", споделя Полтроу в нова обява в Instagram ден след " стартирането " на памперсите. " Ако се ядосвате на концепцията за първокласни памперси, би трябвало да се ядосате и на това, че за тях се начислява налог като на първокласна стока. "

Актрисата разяснява, че Diapér не е същински артикул, а част от акция, чиято цел е да хвърли светлина върху действителния проблем с налозите върху нещо толкоз просто като памперсите. В 33 от щатите в Америка те в действителност се таксуват като първокласна стока.
 Снимка 573888

Полтроу насочва почитателите си към уеб страницата на Goop, където да научат повече детайлности за това и да дарят на организацията Baby2Baby, която цели да подкрепя фамилии в потребност с бебета, описват от NBC News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР