Марката за джаджи Foodie избухна на сцената през 2009 г.

...
Марката за джаджи Foodie избухна на сцената през 2009 г.
Коментари Харесай

Опитах фурната за пица на Ninja и това е най-добрата многофункционална джаджа за готвене на открито

Марката за джаджи Foodie избухна на сцената през 2009 година с един блендер, който, както се оказа, беше началото на една империя. През 15-те години от този момент марката завладя сърцата и кухните на потребителите в Обединеното кралство, ставайки известна с всичко – от до, чиито видеоклипове събраха повече от 1 милиард гледания от предани почитатели на сладоледа в TikTok.

Когато Ninja пуснаха първата си джаджа навън, предходната година, тя незабавно се разпродаде, върна се на склад, разпродаде се още веднъж и по-късно в границите на месеци беше публично оповестена за най-продаваното барбекю в Обединеното кралство.

На огромно интернационално събитие в Палма предходната седмица, дружно със своята дъщерна марка за прахосмукачки, разгласи включването (спойлер) на доста повече продукти, идеални за градини, вътрешни дворове и балкони, откакто времето най-сетне се проясни.

Но преди този момент те показаха своята и с наближаването на Националния ден на пицата се стори идеалното време да я опит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР