Марката Palm се готви за завръщане на вълните на носталгията

...
Марката Palm се готви за завръщане на вълните на носталгията
Коментари Харесай

Задава се Palm устройство с Android 8.1 Oreo

Марката Palm се готви за завръщане на вълните на носталгията по близкото минало. TCL закупи лиценза за нея от НР през 2015 година и съобщи, че желае да възобнови производството на мобилни устройства. Китайците даже си осигуриха съдействие с огромния американски оператор Verizon, който да ги предлага през втората половина на 2018 година
Това наподобява все по-вероятно, откакто през регистъра на Федералната комисия по връзки на Съединени американски щати мина нов уред с марката Palm. Той носи номера PVG100 и е сертифициран от Wi-Fi Alliance.

Компанията, предоставила устройството за регистрация, се назовава Palm Ventures Group.

В описанието написа „Designed by Palm in San Fransisco, Manufactured in China“, тъй че няма безусловно никакво подозрение, че китайците от TCL стоят зад концепцията.

Чисто механически, не научаваме нищо забавно. Устройството поддържа Wi-Fi b/g/n на 2.4GHz периодичност. Липсва модерният 5GHz Wi-Fi ac стандарт, тъй че чакаме уред от междинен клас, може би съчетаем с BlackBerry KEYOne и неговия Snapdragon 625 CPU. Софтуерът е Android 8.1, евентуално от горната страна с типичния образно интерфейс на Palm. Възможно е да забележим физическа клавиатура, имайки поради обичайния дизайн на Palm.

Засега това е всичко, което знаем, само че като всяко нещо в бизнеса и в живота като цяло, в случай че упованията за приходите са повече от разноските, евентуално си заслужава да възродиш тази остаряла марка и да опиташ да спечелиш нещо от това.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР