Markata Levi`s обяви връщането на за 2021 г., в която

...
Markata Levi`s обяви връщането на за 2021 г., в която
Коментари Харесай

Широките дънки се връщат на мода през 2021 г.

Markata Levi`s разгласи връщането на за 2021 година, в която тесните модели, белязали предходните години, постепенно остават в историята. Според компанията през днешния ден потребителите желаят най-удобното облекло и по тази причина е време за ретро мода, както разгласи основният изпълнителен шеф Чип Берг.
„ Мисля, че по някакъв метод ръководим тази промишленост, когато става въпрос за наклонност. Новите дънки са доста „ по-широки “ от дънките от предишния сезон. Тези модели към този момент са в нашите магазини и са налични както за мъже, по този начин и за дами “, сподели Чип.
 Как да изберем точния модел дънки без пробване Как да изберем точния модел дънки без пробване
Дънките са типичен избор за мъжете и дамите, защото пасват при разнообразни стилове на обличане. Идеален вид са за фенове на с...
Покйрай Levi`s новите са възприети и от други компании, като да вземем за пример основаната в Лос Анджелис JNC, която стартира още веднъж своите известни модели дънки, изключително известни през 90-те години.
„ Въпреки че пандемията от ковид повлия негативно на работата на доста марки, продажбите на тези модели дънки набъбнаха. Дънките с необятни крачоли имат паметен статус и са комфортни на всички. И са това, което хората търсят сега “, сподели Камила Рева, вицепрезидент на компанията.
Пандемията остави своя отпечатък върху продажбите в множеството компании, сред които Levi`s, чиито продажби спаднаха с 12% през последното тримесечие на 2020 година, което докара и до спад на акциите на компанията.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР