Маркъс Рашфорд е готов на 100 процента за мача на

...
Маркъс Рашфорд е готов на 100 процента за мача на
Коментари Харесай

Юнайтед вдигна Рашфорд за Копенхаген

Маркъс Рашфорд е подготвен на 100 % за мача на Манчестър Юнайтед от Шампионската лига по футбол против ФК Копенхаген, оповестява мениджърът на англичаните Ерик загар Хаг. Нападателят пропусна успеха с 1:0 против Фулъм през предишния уикенд.

Юнайтед ще бъде с Рашфорд в състава, само че от него сигурно отпадат бразилският халф Каземиро и аржентинският бранител Лисандро Мартинес. Двамата най-вероятно ще се лекуват до края на календарната година.

" Каземиро и Мартинес имат съществени травми и не чакам да играят преди Коледа ", съобщи Тен Хаг, представен от Ройтерс.

Каземиро получи разтежение в мача за Купата на Лигата против Нюкасъл през предходната седмица, а Мартинес бе опериран за контузия в стъпалото. Рашфорд пък получи болки по време на подготовка.

" Раши пропусна един мач поради лека контузия, само че към този момент е подготвен на 100 %. Маркъс е отдадеn напълно на Манчестър Юнайтед и постави доста труд в тренировките, с цел да се възвърне в най-кратни периоди ", продължи Тен Хаг.

Напоследък Юнайтед е подложен на унищожителни рецензии от медиите и почитателите в Англия поради слаба игра и незадоволителни резултати. Нидерландецът обаче е убеден, че тимът има сили да обърне хода на сезона.

" Единственото ни желание за мача с Копенхаген е да вземем три точки. Длъжни сме да се сложим в позиция, която ни дава по-голям късмет да се класираме на осминафилите в Шампионската лига ", сподели още той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР