Марк Зукърбърг се оттегля от боя в клетка с Илон

...
Марк Зукърбърг се оттегля от боя в клетка с Илон
Коментари Харесай

Зукърбърг отмени боя с Мъск – не бил сериозен

Марк Зукърбърг се отдръпва от багра в клетка с Илон Мъск. Шефът на Meta твърди, че този на Tesla „ не е сериозен “.

Съперничещите си милиардери се бяха съгласили да се бият през юни, когато Мъск написа в Twitter, че е „ подготвен за борба в клетка “. Зукърбърг, който ръководи Фейсбук и Instagram, направи екранна фотография на туита на Мъск, отговаряйки „ изпрати ми местонахождение “.

В неделя обаче той сподели в обществената платформа Threads: „ Мисля, че всички можем да се съгласим, че Илон не е сериозен и е време да продължим напред. Предложих действителна дата. Дейна Уайт (шефът на UFC) предложи това да стане съревнование с благотворителна цел. Илон не пожела да удостовери дата. След това сподели, че се нуждае от интервенция. Ако Илон в миналото вземе съществено това мое предложение, той знае по какъв начин да се свърже с мен. В противоположен случай е време да продължа напред. Ще се съсредоточа върху надпреварата с хора, които одобряват спорта съществено “, заяви “Гардиън “.

Преди това Илон Мъск беше предложил борбата да се организира на „ епично място “ в Италия. Той очерта варианти за стрийминг и антична конюнктура за препоръчаното събитие, като твърдеше, че е разговарял с италианския министър председател Джорджия Мелони.

Напрежението сред фирмите на двамата софтуерни милиардери е огромно след стартирането на Threads, приложение за текстови диалози, от Meta на Зукърбърг през юли.

Twitter изпрати писмо за преустановяване и възпиране на Зукърбърг след стартирането, потвърждавайки, че Meta е направил „ нелегално заграбване на търговски секрети и друга интелектуална благосъстоятелност на Twitter “.

Зукърбърг тренира смесени бойни изкуства и съобщи, че е приключил първия си шампионат по джиу джицу по-рано тази година. Мъск сподели предходната седмица, че е упражнявал за дуела, като е вдигал тежести.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР