Марк Зукърбърг разкри, че отглежда добитък в своето хавайско ранчо.

...
Марк Зукърбърг разкри, че отглежда добитък в своето хавайско ранчо.
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг разкри най-новия си проект във Facebook

М арк Зукърбърг разкри, че отглежда добитък в своето хавайско ранчо. Животните са на диета, те се хранят с ядки макадамия и пият бира, с цел да имат „ най-висококачественото говеждо месо в света “.  

39-годишният милиардер, създател на Фейсбук, показа детайлности за последното си начинание в сметките си в Instagram и Фейсбук - и се пошегува, че от всичките му планове това е " най-вкусният ".  

Зукърбърг, основният изпълнителен шеф на Meta, разгласява своя фотография в сряда, до момента в който яде пържола от ранчото си, и написа: Започнах да отглеждам наедрял рогат добитък. Целта ми е да основа едни от най-висококачествените говежди в света.  

„ Говедата са wagyu (японско телешко - бел.ред.)  и angus (ангъс - бел.ред.) и ще порастват като ядат брашно от макадамия и пият бира, която ние отглеждаме и произвеждаме тук, в ранчото. Искаме целият развой да бъде местен и отвесно интегриран. Всяка крава изяжда 5 000-10 000 паунда храна всяка година, тъй че това са доста растения с макадамия ”, споделя Зукърбърг.  

„ Дъщерите ми оказват помощ при засаждането на дърветата и се грижат за нашите животни ", споделя милиардерът. 

" Все още сме първоначално, само че е занимателно да се подобряваме всеки сезон ”, добавя той.  

„ От всичките ми планове, този е най-вкусният “, майтапи се Зукърбърг. 

Имаше полярни реакции във връзка с обявата му. 

Някои консуматори на обществените медии го приветстваха. Те сметнаха начинанието му за „ вдъхновяващо “ и му пожелаха „ триумф “, като споделиха, че е значимо хората да знаят от кое място идва храната им. 

Други обаче бяха сериозни и споделиха, че са " разочаровани ". 

„ Продължавайте да унищожавате околната среда. Отглеждането на наедрял рогат добитък е една от най-големите аргументи за парникови газове. Толкова е непоносимо “, написа различен консуматор на Instagram. 

Зукърбърг беше загадъчен по отношение на ранчото си на остров Кауаи, откакто преди този момент беше подложен на рецензии за оказване на напън върху локалните хавайци да продадат земята на предците си. 

Технологичният исполин се извини в публикация в локален вестник на Кауай през януари 2017 година и сподели, че ще отдръпна правосъдните каузи.  

Wired заяви през декември, че Зукърбърг построява и под земята бункер в имението си в Кауаи. 
               
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР