Марк Зукърбърг от години е обект на всевъзможни критики, свързани

...
Марк Зукърбърг от години е обект на всевъзможни критики, свързани
Коментари Харесай

На какво Марк Зукърбърг учи децата си

Марк Зукърбърг от години е обект на всевъзможни рецензии, свързани с работата му и Фейсбук. Но отвън този обществен облик на бизнесмен и милиардер, той е и брачен партньор, и татко на две дъщери.
 Марк Зукърбърг, Присила Чан и обвиняванията към тях от някогашни чиновници
Тежките обвинявания към Зукърбърг и брачната половинка му

Кой от какво не е удовлетворен

Разбира се, няма по какъв начин професионалният му живот да не дава отражение и върху персоналния. Това излиза наяве и от думите на брачната половинка му Присила Чан. Тя разкрива, че с създателя на Fаcebook има строго построена рутина и до момента в който тя оправя децата за градина заран, на него е поверено приспиването им .

И, за изненада или не, Зукърбърг употребява много забавен прийом, с цел да притегли вниманието на дребните Максима (на 5 г.) и Огъст (на 4 години) - учи ги да пишат кодове . Ако ни се коства прекомерно рано за сходни занимания, то е добре да знаем, че те са почнали още когато по-малката е навършила три.

Очевидно предприемачът желае да си подсигурява овреме, че ще има кой да наследи бизнеса му, а и да даде на девойките си специалност с бъдеще. Е, да, програмирането несъмнено не е всекидневно занятие за един баща и двете му дъщери , само че пък елементарните хора с елементарни привички не реализират неговия триумф, предава Business Insider.

Самият Зукърбърг пък показа в обществените мрежи, че да учиш дете да написа код е един от най-големите проби за самообладание , на които човек може да се подложи. Но той очевидно няма срещу това тестване в името на положителния резултат.
 Илон Мъск, Марк Зукърбърг, Джеф Безос и необикновените хранителни привички на милиардерите
Странните хранителни привички на милиардерите

Да взимаме ли образец от тях или по-добре не

Друго, което милиардерът и децата му обичат да вършат дружно, е да четат книги. И това е най-важният табиет на сполучливите хора, на който също желае да ги научи. А преди лягане е време и за молитва на езика мандарин .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР