Марк Зукърбърг казва, че е време да продължим напред от битката в клетката на Илон Мъск

...
Марк Зукърбърг казва, че Илън Мъск не е сериозен“ за
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг казва, че Илън Мъск „не е сериозен“ за битка в клетка и „е време да продължим“ от предложената им битка, подробностите за която така и не бяха уточнени.

„Илон няма да потвърди дата, след това казва, че се нуждае от операция и сега моли да направи тренировка в задния ми двор вместо това“, написа главният изпълнителен директор на Meta в социалната платформа Threads Sunday.

„Ако Илон някога се заеме сериозно с истинска среща и официално събитие, той знае как да се свърже с мен. В противен случай е време да продължим. Ще се съсредоточа върху състезанието с хора, които приемат спорта сериозно.”

39-годишният Зукърбърг по-рано беше предложил битката на 26 август, но каза, че 52-годишният Мъск не е потвърдил.

Миналата седмица Мъск написа, че евентуалното сблъсък ще бъде предавано на X, известен преди като Twitter, който той притежава. Мъск каза, че „вдига тежести през целия ден, подготвяйки се за битката“, добавяйки, че „всички приходи ще отидат за благотворителност за ветерани“.

Зукърбърг, практикуващ бразилско жиу-джицу, спечели злато и сребро в две категории бели колани в категория перо на турнир по бойни изкуства в Калифорния през май.

През юни двамата технологични милиардери изглежда се съгласиха да се изправят един срещу друг в битка в клетка. Залозите за потенциалния сблъсък се повишиха миналия месец, когато Meta стартира Threads, разглеждан като пряк конкурент на Twitter.

На 10 юли, няколко дни след стартирането, Зукърбърг каза, че повече от 100 милиона души са се регистрирали за платформата, което я прави едно от най-бързо развиващите се приложения в историята.

Но седмици по-късно оценките на индустрията показаха, че Threads се бори да задържи потребителите и че ангажираността е спаднала до нови ниски нива.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР