Марк Зукърбърг и неговата компания Meta стартираха днес новата си

...
Марк Зукърбърг и неговата компания Meta стартираха днес новата си
Коментари Харесай

„Убиецът на Туитър: Новата социална мрежа Threads привлече повече от 10 млн. души

Марк Зукърбърг и неговата компания Meta стартираха през днешния ден новата си обществена мрежа Threads, която е аналог на Twitter на Илон Мъск.

Новото приложение, което е налично на мобилни платформи и в мрежата, е доста сходно на външен тип на Twitter и разрешава на потребителите да разгласяват известия от 500 знака до своите консуматори, спрямо 280 знака в обществената мрежа на Мъск, съобщава Business Insider. Всяка обява може да включва връзки, фотоси и видеоклипове с дължина до пет минути - двойно повече от това на главния си съперник. Западни наблюдаващи вече нарекоха Threads „ килъра на Twitter “.

Новата обществена мрежа на Meta към този момент има някои ранни консуматори на звезди, в това число Gordon Ramsay, Shakira, Stephen Bartlett, Gary Vee и други. Освен това не е нужна обособена регистрация - в случай че имате акаунт в Instagram, значи към този момент сте регистриран и можете да употребявате Threads. Вашето потребителско име в Instagram ще остане, само че можете да го измененията, откакто настроите акаунта си. Между другото, не е нужно да търсите верните хора ръчно - можете да следвате същите сметки, които към този момент следвате в Instagram.
 Трейдс, Туитър, Марк Зукърбърг, Илон Мъск Марк Зукърбърг към този момент е деен в обществената си мрежа
Марк Зукърбърг написа в Threads, че единствено за 7 часа броят на потребителите на обществената мрежа е надхвърлил 10 милиона души.

„ Нашата визия е да вземем най-хубавите елементи от Instagram и да създадем ново преживяване за текстови известия, хрумвания и диалози за това, което мислите “, каза Зукърбърг в Instagram.

Напоследък Twitter, заради изразителната система за ръководство на обществените мрежи и свадите, има доста други възможности под формата на: Bluesky, Mastodon, Spill, Substack Notes и други. Потребителите интензивно разискват по какъв начин Мъск е прекарал довечера и дали е гледал стартирането на Threads, а може би даже самият той към този момент анонимно се е абонирал за обществената мрежа на Зукърбърг, с цел да подлага на критика своя съперник под псевдоним.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР