Марк Закърбърг и съпругата му Присила Чан станаха родители на

...
Марк Закърбърг и съпругата му Присила Чан станаха родители на
Коментари Харесай

Съществува ли баланс работа-личен живот според топ предприемачите

Марк Закърбърг и брачната половинка му Присила Чан станаха родители на второ дете, щерка на име Огъст. Така че генералният шеф и създател на Фейсбук е в двумесечен отпуск по бащинство.

Макар Закърбърг да е подготвен да се отдръпна от поста си за малко, доста от останалите ръководители на колоси имат друго отношение по отношение на салдото работа-личен живот.

Директорът по оперативната активност на Фейсбук Шерил Сандбърг сподели преди време, че това разбиране даже не съществува и не е единствената, която мисли по този начин.

“Хората, които приказват за салдото работа-личен живот, вършат неточност “, споделя Стив Бланк, бизнесмен от Силициевата котловина и публицист, който „ решил да се прибере у дома “ и да отглежда децата си, откакто последната му компания станала обществена.

Сайтът INC.com споделя какво мислят други известни бизнесмени по тематиката или по какъв начин са изразявали концепциите си посредством дейностите си:

Илон Мъск

Мъск (все още) не е най-богатият бизнесмен, само че е един от най-интересните на нашето време сред Tesla, Space X, “хобито “ му Boring Company, да не забравяме ролята му и в PayPal.

Той има три несполучливи брака зад тила си, в това число два с втората си брачна половинка - британската актриса Талула Райли. С първата си жена Джъстин Уилсън губят първото си дете, само че по-късно имат петима сина – близнаци и тризнаци.

Писателят Ерик Мак споделя, че бил изумен от коментар на Мъск на събитие през 2013 година, когато той декларирал, че намира баланс сред работата и персоналния си живот, само че в това време съумява да работи, даже когато е със фамилията си.

„ Защото те не се нуждаят от непрекъснато взаимоотношение, с изключение на когато приказваме непосредствено “, споделил Мъск.

Интересно. Комбинирайте го с определението по какъв начин се става милиардер, написано в уеб страницата Quora от първата брачна половинка на Мъск - Джъстин.

Тя не загатва името на някогашния си брачен партньор, само че въпреки всичко: „ Решителен сте. И какво от това? Все още не сте плувал гол в гъмжащи от акули води. Ще продължители да сте по този начин съдбоносен, когато се озовете на някакъв зарязан остров, без ориентировка, оцапан с кръв, с раздрани облекла, пребит от отмалялост и взиращ се в хоризонта без признаци за избавление? “.

Повече четете ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР