Марк Маркес заяви, че е готов да се бори за

...
Марк Маркес заяви, че е готов да се бори за
Коментари Харесай

Маркес е готов да се бори за подиум в Катар

Марк Маркес съобщи, че е подготвен да се бори за първите три места в надпреварата за Гран При на Катар при започване на месец март. Шампионът в MotoGP за сезон 2018 претърпя интервенция на рамото си през декември, което навреди на предсезонната му подготовка. Испанецът не бе удовлетворен и от мотора, който Honda му бе подготвила за първия формален предсезонен тест на " Сепанг " в Малайзия при започване на февруари. На идващия тест в Катар Марк твърди, че подобренията в машината към този момент са се почувствали.

" Първия ден започнахме доста надалеч от съперниците си. Бяхме със секунда по-бавни, до момента в който в понеделник бяхме покрай тях и имахме скоростта. Мисля, че вдигнахме равнището си и може да се борим за подиум към този момент. Аз съм доста благополучен, тъй като към този момент протоколирам от ден на ден обиколки без отмалялост или болежка и се усещам подготвен за старта на сезона”, показа Марк в Катар.
Preparado para la primera carrera!
Ready for the first race!#QatarTest @MotoGP pic.twitter.com/Fh3GQrqB12
— Marc Márquez (@marcmarquez93) February 26, 2019
За главен съперник през сезона Марк счита Ducati, които заемаха тази позиция в последните две години. Дуото на италианския конструктор Андреа Довициозо и Данило Петручи се концентрира на спортната отдалеченост в последния тестови ден и по този начин двамата водачи приключиха деня на надлежно 15-а и 9-а позиции.

" Преди сезона всички са бързи. И в първия кръг всички ще са бързи, тъй като към този момент сме тествали тук. Истинската картинка ще се покаже в Аржентина, Съединени американски щати, Испания ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР