Марияна Николова е изключително добре подготвен администратор и професионалист. Нямам

...
Марияна Николова е изключително добре подготвен администратор и професионалист. Нямам
Коментари Харесай

Симеонов избрал Николова, защото била професионалист. Между тях нямало нямало химия и `помисли дори`

" Марияна Николова е извънредно добре квалифициран админ и експерт. Нямам персонални връзки с тази жена, нито намерения даже. "

Това сподели пред публицисти в Народното събрание някогашният вицепремиер Валери Симеонов по адрес на досегашната шефка на кабинета си Марияна Николова, която зае мястото му в държавното управление. Той отхвърли изявленията в медии, съгласно които двамата с Николова имат интимни връзки. " В връзките сред двата пола би трябвало да има и химия, а в тази ситуация няма ", добави той.

Симеонов изясни, че Николова е взела участие в реализацията на доста от предложенията му като вицепремиер. " Тя е юристка, подготвяла безусловно всяко решение. Нямате концепция в какъв брой основни и тежки проблеми за страната е взел участие кабинетът на вицепремиера. За чистотата на въздуха, измененията в наредбата за твърдите горива, както и всички свързани с екологията проблеми ", изреди той. 

Лидерът на НФСБ сподели още, че не се сърди на съдружния си сътрудник в " Обединените патриоти " Волен Сидеров, че не е взел участие в това, че не е взел участие в гласуването на рокадите в кабинета. Нямал проблем и с това, че водачът на " Атака " не е подписал предлагането Николова да стане вицепремиер. 

" Няма такава група, в която да няма спорове и несъгласия, и в ГЕРБ има, и в Българска социалистическа партия има ", сподели той във връзка напрежението в " Обединените патриоти ".

Симеонов се закани и че ще съди депутати поради думи по негов адрес. Заканата му беше по адрес на Веселин Марешки и изявленията му за кокала, чийто пластмасов първообраз даже размаха в коридорите преди седмица.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР