Мариян Станков, по-известен като Мон Дьо призна, че си е

...
Мариян Станков, по-известен като Мон Дьо призна, че си е
Коментари Харесай

Мон Дьо призна, че си е присадил коса

Мариян Станков, по-известен като Мон Дьо призна, че си е присадил коса, сходно на други водещи като Ваня Джаферович и новия водещ на Българска национална телевизия Ники Станоев. 43-годишният кореспондент ще се покаже с нова прическа чак след половин година, а до тогава феновете ще го виждат с шапка. Репортерът, който още веднъж се върна в утринния блок на Нова телевизия „ Събуди се “ очевидно доста държи на косата си, тъй като посещава един-единствен фризьорски салон, където се усеща вкъщи си, видя Hotnews.bg.

Станков, който има проблеми с килограмите, изненадващо призна, че не любов маса храни-сред които зеленчуци като краставици, плодове като любеница, карантия, салами и така нататък След като за дълго време остава без работа преди близо десетилетие, журналистът качва цели 30 кг. Въпреки желанието му да си върне предходната форма, това по този начин и не се случва.

Мон Дьо споделя още в диалог с почитатели, че не се взема насериозно и топлата вода е измислена не от него. Затова и не счита, че новото предаване на Силвена Роу Ще повтори рубриката му с готвенето от предходния сезон на „ Събуди се “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР