Мариян Станков – Мон Дьо загърбва светските интервюта с фолкзвезди

...
Мариян Станков – Мон Дьо загърбва светските интервюта с фолкзвезди
Коментари Харесай

Вижте как Мон Дьо получил прякора си!

Мариян Станков – Мон Дьо загърбва светските изявленията с фолкзвезди и актьори и се впуска в сериозната публицистика. От предходната седмица Монди, както го назовават сътрудниците, е продуцент на предаването „ Неделята “ на Нова телевизия, където се прави политически и стопански преглед на миналите дни и където гостуват министри, депутати и политолози.

Появява на екран за първи път като Мон Дьо в следобедното шоу на TВ7 „ Тройка късно “. Сам споделя по какъв начин е получил прякора си: „ Аз доста държах един кадър да се появи тъкмо в 14 минута и 23 секунда, а сътрудниците ме убеждаваха, че е невероятно да се получи с такава акуратност. Но аз не отстъпвах. На останалите очевидно им писна от моето твърдоглавие и най-после се съгласиха. Когато призори най-сетне бяхме подготвени, пуснахме да изгледаме готовия материал. Когато стигнахме до въпросния кадър, всички си дадоха сметка, че съм бил прав. Една другарка даже възкликна: „ О, Мон Дьо! " (О, Боже мой!) и по този начин потегли “. Харесах си това название и го избрах за мой артистичен псевдоним. ”

Следват няколко години работа като редактор в мъжко списание и създател на текстове за вестници. През 2010 година приема предложение да бъде водещ на магазинното утринно шоу на ТВ7 „ 7-о авеню “.

След като предаването е свалено, качва цели 32 кг, само че твърди, че не е от стрес, а от любовта му към храната.

„ Твърде съм ленив и елементарно се отхвърлям, когато става дума за спорт. Ходих и на професионален диетолог. Имам и свое лично меню. Диетологът не може да ми помогне с нищо, в случай че аз не реша, че би трябвало да съблюдавам по някакъв метод хранителния режим. Не съм опитно зайче, няма и да бъда. Искам по лесния метод, само че знам, че е невероятно “, разяснява без да пести самокритиката тежестта си водещият. И се зарича, че един ден, стига да реши, може да се стопи до фиданка за няма и 3-4 месеца. „ Правил съм го и преди и знам, че не е мъчно и ужасно. Но колкото и да е парадоксално за множеството хора, аз в действителност си се одобрявам по-пухкав. Е, може би би трябвало да смъква едни 10-12 кила и ще съм супер ”, споделя той.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР