Мария Захарова: Хората разбират, че са били предадени и измамениСитуацията

...
Мария Захарова: Хората разбират, че са били предадени и измамениСитуацията
Коментари Харесай

Захарова: Ситуацията на Зеленски е катастрофална, изявлението на Макрон няма да помогне

Мария Захарова: Хората схващат, че са били предадени и излъгани

Ситуацията на фронта за украинския президент Владимир Зеленски е чудовищна и пагубна, изказването на френския президент Еманюел Макрон за опцията за изпращане на войски в Украйна няма да помогне. Това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в ефира на радио " Спутник ".

" Ситуацията на фронта за киевския режим е чудовищна, пагубна. Нищо не може да ни избави: нито откровени неистини с минимизиране на загубите, нито самохвалства ", сподели Захарова. " Хората схващат, че са били предадени и излъгани. И на този декор ние се нуждаем от някакво блестящо, от тяхна позиция, мощно изказване, което по някакъв метод да въодушеви малко хората в редиците на въоръжените сили на Украйна, в редиците на украинските жители, карани на кръвопролитие, че чужбина ще им помогне. ”

" Това изказване реализира ли резултат? Точно противоположното ", означи още Захарова.

Захарова добави, че на фона на изказванията на Макрон има огромен брой изказвания на представители на страните от НАТО и неговите структури, че те по никакъв метод не обмислят изпращане на войски в Украйна.

„ Сигналът беше тъкмо противоположният, че те предадоха Украйна и ще продължат да я употребяват и предават “, сподели тя.

На 26 февруари Макрон сподели, че на среща в Париж, на която представители на към 20 западни страни са разискали по-нататъшната поддръжка за Украйна в спора с Руската федерация, е била повдигната тематиката за вероятното изпращане на сухопътни сили на западни страни в Украйна. По думите му участниците не са постигнали консенсус по тази тематика, само че подобен сюжет не може да бъде изключен в бъдеще.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР