Мария Цънцарова се е развела с мъжа си Симо Голев.

...
Мария Цънцарова се е развела с мъжа си Симо Голев.
Коментари Харесай

Мария Цънцарова призна: Да, разделена съм с мъжа си!

Мария Цънцарова се е развела с мъжа си Симо Голев. Журналистката от Би Ти Ви и бащата на двете й деца не са дружно от близо 2 години, научи „ Уикенд ” от нейни сътрудници. Тогава са се появили първите проблеми в брака им, които с времето се задълбочили се е стигнало до раздяла.
След като куп клюкарски уеб сайтове известиха предходната седмица за раздялата им, Цънцарова удостовери пикантната новина. „ Да, не сме дружно с мъжа ми! Не считам да разясня персоналния си живот ”, сбита е топрепортерката на Би Ти Ви.

Мария се омъжи за Симо Голев през 2014 г . в обредния дом в град Карлово. Сватбата се състоя в църквата „ Света Богородица ", а празненството бе в ресторант „ Ловен парк ”. Журналистката и ученическата ѝ обич стартират връзката си още в гимназията. На 30-ия си рожден ден той ѝ предлага да стане негова брачна половинка. Коленичил с диамантен пръстен в ръка, я моли да се омъжи за него, а тя, сияеща от благополучие, споделя „ да ”. През 2017 година се роди синът им Георги, а дребният Костадин – 2 години по-късно. Цънцapoвa работи даже когато бе в напреднала бременност. Тя си разреши единствено по една година отпуск по майчинство от боязън да не бъде изместена от колежки в малкия екран. Още тогава връзките с половинката ѝ се изострили – Симо бил на мнение, че Мария би трябвало да остане по-задълго в дома им, а не да прави кариера.

От известно време насам Цънцарова е махнала венчалната си халка и годежния си пръстен, които преди не сваляше . Русата упоритост повече от 6 години не се е появявала обществено със брачна половинка си Симо. Още предходната година плъзнаха клюки, че връзката им била обтегната до краен лимит, само че по този начин и не се потвърдиха. Острието на Би Ти Ви се е фокусирала напълно върху работата си за сметка на персоналния живот и най-вероятно работата на Цънцарова е повода за развода. С драмите в брака ѝ били осведомени шепа нейни близки, а Мария нямала желание да прави раздялата си обществено притежание. Към днешна дата бившето семейство Голеви не се следва в обществените мрежи, откри „ Уикенд ”. Не е ясно по какъв начин двамата са си поделили грижите за двамата си синове, които най-вероятно се отглеждат от дребната журналистка. Децата постоянно са при бащата в почивните дни.

„ Мария е доста амбициозна и обича да работи. Не се прибира у дома и това няма по какъв начин да не се отрази на брака й. Никой мъж не обича жена му да се прибира по нощите и единствено за сън. Най-вероятно работохолизмът й е повода за развода. За нея реализацията в специалността е водеща ” – разясниха пред „ Уикенд ” сътрудници на русокоската.

Симо постоянно е странял от гласност и за него се знае единствено, че се занимава с частен бизнес в областта на компютърните технологии. Той е притежател на компания, която предлага разработка на уеб страници, софтуери и други сходни услуги. Компанията върви нагоре години наред. В последните години обаче облагите ѝ не били изключително приемливи.

Според осведомени, Симо много се дразнел, когато го представяли като „ мъжа на Мария Цънцарова ” и постоянно уточнявал, че има лична кариера. Възможно е голямата известност на журналистката, както и непрекъснатите отсъствия от вкъщи ѝ поради професионалните задължения, също да са повлияли на общия им път.

В момента Мария е сама и няма мъж до себе си. Журналистката не желала да се впуска в нова връзка. Не е ясно обаче каква е обстановката при досегашния ѝ брачен партньор – съгласно някои от известно време той живеел с друга жена, по-млада от него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР