Мария Шарапова се класира на полуфиналите на тенис турнира в

...
Мария Шарапова се класира на полуфиналите на тенис турнира в
Коментари Харесай

Мария Шарапова стигна Топ 4 в Шънчжън

Мария Шарапова се класира на полуфиналите на тенис шампионата в китайския град Шънчжън с награден фонд 626 750 $. В мач от трети кръг рускинята победи с 6:3, 6:3 Зарина Дияс от Казахстан, с което си обезпечи място измежду най-хубавите четири в конкуренцията.

Първата част от мача бе решена от един-единствен пробив за някогашната номер 1 в света, който пристигна в заключителната част на сета.

В началото на втората част още веднъж Шарапова доближи първа до пробив, с цел да поведе в резултата с 2:1. Впоследствие обаче рускинята игра доста едва в ответното си подаване, с което разреши на Дияс да се върне в битката за сета.

В седмия гейм на частта някогашната номер 1 в света нанесе нов удар по упоритостите на казахстанката, пробивайки за 4:3 в своя изгода. До края рускинята съумя освен да удържи преднината си, само че и да осъществя нов брейк, с който в последна сметка да си обезпечи място в полуфиналната фаза на шампионата. В спор за място на финала Мария Шарапова ще се изправи против победителката от дуела сред двете чехкини Катерина Синякова и Кристина Плишкова, които играят по-късно през днешния ден. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР