Мария Шарапова победи с 6:3, 6:1 поставената под номер 3

...
Мария Шарапова победи с 6:3, 6:1 поставената под номер 3
Коментари Харесай

Шарапова с първи финал след завръщането си на корта

Мария Шарапова победи с 6:3, 6:1 поставената под номер 3 в схемата на шампионата в китайския град Тянцзин - Шуай Пън. Рускинята, която завоюва против представителката на домакините за час и 20 минути, ще играе на край против Арина Сабаленка, откакто тенисистката от Беларус се наложи с 6:1, 6:3 за 60 минути против италианката Сара Ерани. Шарапова завоюва по два пробива в двата сета и не позволи загуба на гейм при личен сервис, с цел да се класира на край от шампионатите на WTA за първи път от две години и половина насам. За последно тя игра за купа през месец май 2015-а година в италианската столица Рим, където завоюва против испанката Карла Суарес-Наваро.
.@MariaSharapova records her most dominant scoreline of 2017 as she defeats Voegele 6-3, 6-1 in the Tianjin QFs.#USOpen pic.twitter.com/lF0LxUEaF1
— US Open Tennis (@usopen) October 13, 2017

Турнирът в Тянцзин се организира за четвърти път, а неговият награден фонд е в размер на 426 хиляди щатски $. Шарапова, която изтърпя дълго наказване за приложимост на допинг, е на 86-о място в ранглистата на WTA, до момента в който Сабаленка е 102-а. Следващият шампионат, в който Шарапова ще играе, е в Москва и започва още през днешния ден. Организаторите й предоставиха специфична покана и нейният първи мач ще бъде извършен във вторник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР