Мария Шарапова. Носителка на пет титли от Големия шлем. Бившо

...
Мария Шарапова. Носителка на пет титли от Големия шлем. Бившо
Коментари Харесай

На гости в дома на Мария Шарапова

Мария Шарапова. Носителка на пет трофеи от Големия шлем. Бившо гадже на Григор Димитров.

Независимо по какъв начин ще я представим, 32-годишната тенисистка несъмнено е измежду дамите, в чиито дом желаеме да надникнем. Най-малкото тъй като като че ли знаем прекомерно малко за нея.

И ето, неотдавна Шарапова позволи екип на изданието Architectural Digest за първи път зад вратите на имението си в Лос Анджелис - къща до брега на океана, в която се носи духа на Япония. Дом, който е цитадела на спокойствието в същинския смисъл на думата.
 Снимка 431379

Още със закупуването на парцела тенисистката има ясна визия по какъв начин желае да наподобява той и продължава да я следва до самия завършек на плана. Затова и през днешния ден е повече от удовлетворена от крайния резултат.

И не крие, че е била захласната от концепцията всичко да се случи по нейния метод. Затова и следи изкъсо всеки стадий. Дори по време на шампионат си хваща самолета, единствено и единствено да види какви ги правят проектантите и майсторите.
 Снимка 431372

Най-голямото преимущество на триетажната къща за някои може би е страхотната панорама към брега, само че Мария желае да ни убеди във всички преимущества на дома на фантазиите си. И не е по никакъв начин мъчно да го направи.
 Снимка 431383

Не крие, а и няма по какъв начин, тъй като е повече от явно, че е почерпила ентусиазъм от японската архитектура и естетиката на минимализма. Те са съчетани с промишлен жанр, който си проличава най-много от стените.
 Снимка 431382

Тенисистката употребява услугите на интериорния дизайнер Къртни Епълбаум, която съумява да направи микс сред Европа, Африка и Азия в имението в Лос Анджелис.
 Снимка 431373

А всеки подробност е деликатно селекциониран от Шарапова и е тъкмо там, където би трябвало да е, с цел да бъде домът й най-страхотното място, на което в миналото е била .

Тя не е израснала в среда на обилие и за нея не е належащо да имаш доста движимости, с цел да бъдеш благополучен - тъкмо противоположното.
 Снимка 431381

Всяка година обаче влага в няколко творби на изкуството - най-вече статуи, които преценя, че ще се впишат в минималистичния интериор.

Още с влизането в къщата се усеща просторът, светлината и спокойствието. Стъклени порти, високи тавани, пространно предверие. Холът е ярък, необятен и решен в дървесни тонове и сиво.
 Снимка 431375

Основата й цел за това помещение, което счита, че е постигнала, е то да бъде удобно освен на нея, само че и на гостите, с които постоянно се събира точно там. През лятото всички прозорци са отворени към двора и пространството става още по-голямо и обвързвано с обичаното място за барбекюта и събирания навън.
 Снимка 431370

Всичко на двора е от дърво, въодушевено от японския жанр и основано по специфичен план. Басейнът, за разлика от множеството други, е прилепен до хола и плъзгащите се прозорци.
 Снимка 431371

Това е по експлицитното предпочитание на Шарапова, която желае да вижда водата от кухнята. Реализирането на тази фантазия се оказва комплицирана, само че не и непостижима задача.

Самата кухня е продължение на всекидневната - отворено пространство, в което Мария може да се развихри, без да се усеща изолирана от протичащото се в останалата част от къщата.
 Снимка 431386

Покрай басейна пък има няколко огромни кревати, вместо шезлонги , с цел да бъдат всички дружно и да се забавляват. В непосредственост до тях пък е външната камина, около която е ситуирана градинска мека мебел. И всичко това поради пристрастеността на Мария да бъде колкото се може повече време на открито и да диша бриза.
 Снимка 431385

Тенисистката може да няма офис в дома си, само че има своето уютно и усамотено местенце на втория етаж, в което има единствено един голям диван.
 Снимка 431376

 На посетители на Роби Уилямс и Айда Филд в Малибу
На посетители на Роби Уилямс и Айда Филд в Малибу

Доста добра инвестиция

Още от първичните си проекти Шарапова е наясно, че желае да оползотвори мазето на къщата.
 Снимка 431380

В случая то има толкоз огромни размери, че разрешава да приюти дребен бар, огромна мека мебел и даже професионална боулинг писта. И тук постоянно е шумно и занимателно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР