Мария Шарапова напоследък е обект на огромен интерес заради своята

...
Мария Шарапова напоследък е обект на огромен интерес заради своята
Коментари Харесай

Маша оплю мъжете от Източна Европа, разкости още един бивш

Мария Шарапова в последно време е обект на голям интерес поради своята автобиография. Книгата излезе на пазара едвам преди няколко седмици, само че към този момент много пикантни истории за персоналния живот на съветската тенисистка излязоха нескрито.

Маша споделя по какъв начин се е срещнала с баскетболиста и разкрива детайлности към развиването на тяхната връзка. Двамата стигат до годеж, само че по този начин и не стъпват на олтара. Шарапова е много груба към " мъжете от Източна Европа ", споделяйки странните им привички.

" Нямах съществени връзки съвсем до 20-ата си година. В края на 2009 година една моя другарка провежда барбекю. Покани ме и ме попита дали може да викне още някого. Съгласих се, тъй като нямах визия какво е намислила. Саша влезе по време на вечерята. Косата му беше още мокра от душа. Беше облечен със състезателен костюм, а на колената си носеше лед. Веднага ми хареса. Събота вечер, а той преди малко е завършил подготовка. Определено беше мой вид.

Ядохме филе от риба, шегувахме се, а най-после си разменихме телефонните номера. Проблемите ни се появиха след една година. Когато бяхме в Лос Анджелис, той настояваше да живеем у тях, въпреки моята къща да беше на същата улица и несъмнено беше по-уютна. Това беше типично мъжка демонстрация или по-скоро демонстрация на мъж от Източна Европа. Искаше да управлява всичко, да бъде център.

Не понасяше това, че аз изкарвам повече пари, че къщата ми е по-голяма. Усещах напрежение в него, че аз съм по-голямо име в тениса, в сравнение с той в баскетбола, въпреки и да не го обсъждахме на глас. На втората година се сгодихме. Това не беше тъкмо подготовка за женитба, а по-скоро някакво славянско пояснение в обич. Един тип - аз имам единствено теб, ти имаш единствено мен. Подари ми голям пръстен, който свалях единствено по време на мачове.

Постепенно обаче триумфите ми на корта станаха за него все по-голям товар и проблем. Преди Ролан Гарос 2012 година започнах последователно да се отстранявам от него. Спечелих в Париж и му се обадих по телефона. Той беше на подготовка, само че подвигна. Поздрави ме. Благодарих му, че е бил с мен в сложните моменти, че ме е подкрепял и тласкал напред. Бях изпълнена с радостни страсти. Мислех, че и той се радва за мен.

Вечерта се чухме още веднъж. Тонът му беше друг. Каза, че е гледал мача и церемонията по награждаването. Усетих, че ми е сърдит, тъй като не съм го загатнала в речта си на церемонията по награждаването. Той мислеше само за това. Дадох си сметка, че от месеци очаквам подобен знак и го получих. Отношенията ни завършиха довечера ", написа Шарапова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР