Мария се определи като най-големия майстор на шопинг в чужбина,

...
Мария се определи като най-големия майстор на шопинг в чужбина,
Коментари Харесай

Меркантилната Мария към Миро: Дай ми повече пари за шопинг!

Мария се дефинира като най-големия занаятчия на шопинг в чужбина, в което не се и съмняваме. Фолк звездата е безапелационна, че не съществува сума, която да я замисли по какъв начин да я изхарчи и то стремително. Тя е същинска прахосмукачка за пачки с хилядарки. Отварачката към този момент не крие и своята меркантилност, видя Lupa.bg.

“Шегувах се с моя мъж и го питах, няма ли по този начин някой път да ме ускори с една сума, която да ме замисли най-малко 5 минути какво да я направя. Той сподели, че такава сума не съществува. Така че ще бъде доста сложна тази задача – толкоз доста да се замисля, чак пък 5 минути. Обикновено съм ги подредила още преди да ми ги е дал. Даже като ми ги даде, имам още да давам. Общо взето, тия неща са задачата невъзможна, само че съм най-хубава в шопинг ” – съобщи през смях певицата пред vbox7.

Тя се включи в самобитна игра на асоциации, като отговори искрено на поставените въпроси. Мария разкри, че лятото свързва с третия си брачен партньор, с който са изкарали първото си лято като двойка в Гърция. По същия метод било и второто, и третото лято за тях.

“Предстои да бъде по този начин. Сякаш около него заобичах същинските летни неща ” – откровена я тя и добавя: “Лятото свързвам с любовта, с хубавите тела, с усмихнатите хора, с тези, които се забавляват ”.

Видео:
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР