Мария показа, че е излъгала с бомбата, която хвърли миналата

...
Мария показа, че е излъгала с бомбата, която хвърли миналата
Коментари Харесай

Мария излъга, че се отказва от сцената

Мария сподели, че е излъгала с бомбата, която хвърли предходната година, че се отхвърля от сцената и месеци наред даваше изявленията по тази тематика, като си правеше безвъзмездна реклама . През лятото на 2020 година, когато заведенията съвсем не работеха поради вируса, разплаканата фолкпевица разгласи в обществените мрежи, че стопира да пее. Сега обаче тя записва първото си присъединяване в нощно заведение след повече от една година. Типично в собствен жанр изпълнителката се появи със свръхкъса рокля, която мъчно скриваше задните й елементи., а осведомени издадоха че тя е тоалет на Beyond.

“Липсваше ни! Толкова се радваме, че още веднъж си на сцена”, споделят фенове в обществените мрежи. За да се впише в духа на празненството, Мария хвърляше салфетки, мяташе си д-то пред телефоните на купонджиите и си викна перкусионист, който да удря по дребните барабанчета, до момента в който тя лудо играе кючеци. Миньончето не призна каква тъкмо е повода да се откаже от сцената само че беше безапелационна, че ще подхване други неща. Няколко месеца по-късно тя евентуално е стигнала до заключението, че с постове в инстаграм няма по какъв начин да поддържа известност и да натрупа пачки и се завръща назад към музиката.

Първите стъпки бяха направени, когато пусна песента "Давай, разплачи ме " и снима клип към нея. Завръщането към участията ще се отрази добре и на банковата й сметка, защото за нощна изява тя прибира по няколко хилядарки. Засега обаче Мария не може да се похвали с други участия в околните дни, за разлика от другите си сътрудници като Фики, Галена, Преслава ит.н. Явно подправената вест, че се отхвърля още дълго ще й пречи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР