Мария от около 3 години е загърбила пеенето, защото третият

...
Мария от около 3 години е загърбила пеенето, защото третият
Коментари Харесай

Мария: Той може да ме бие, но мъжът в този брак съм аз! Миро е пълен некадърник

Мария от към 3 години е загърбила пеенето, тъй като третият й брачен партньор я устояваше до момента. Това обаче е почнало да се трансформира и по тази причина не е инцидентно, че пигмеят на българската чалга се пробва да си възобнови кариерата на сцената.

Мирослав Соколов е изправен през сериозната заплаха да прекара идващите няколко години в пандиза. Прокуратурата и полицията го проверяват сега, тъй като се оказа цялостен лъжец.

Миро Дзвера се представяше за рисков лихвар, с който смешка не трябва. Може би по тази причина пребиваше жена си, поддържайки имиджа си на застрашителен необут.

Всъщност бизнесът на Миро е напълно различен. Той е обвързван със основаване на коли двойници, които се крадат от мними крадци, а той обира застрахователната си компания след всеки „ грабеж “.

Един елементарен лъжец се оказва сякаш страховитият Мирослав. Когато разбрала, че може да влезе в пандиза мъжът й, Мария побесняла и почнала искрено да го ругатни пред приятелките си. Казвала им, че единствено на външен тип е мъж, а другояче тя е шефът в дома им, въпреки да я спуква от пердах. Очевидно посредством багра след това съумява да го манипулира и да го накара да се усеща отговорен, с цел да може да го управлява и по този начин да го подтиква да й купува от ден на ден неща.

Мара Отварачката била безапелационна, че брачният партньор й не става за нищо и в случай че се озове зад решетките, ще подаде молба за бракоразвод на мига.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР