Мария обожава парите, но не дава нищо в замяна. Затова

...
Мария обожава парите, но не дава нищо в замяна. Затова
Коментари Харесай

Мария не пусна на Миро Дзвера и той й съдра кожата от бой!

Мария обожава парите, само че не дава нищо в подмяна. Затова постоянно или е напускана, както беше казусът с Християн Гущеров, или е спуквана от пердах, както е в този момент обстановката с Миро Дзвера. Залязлата фолк дива е съвсем фригидна, което не се нрави на брачна половинка й.

Според слуховете Мара Отварачката намразила секса след интервала си като жрица на любовта при започване на века. Тогава всевъзможни отрепки й се изреждали и тя почнала да се настройва против половия акт, смятайки го като нещо неприятно. Тогава се зарекла да го практикува единствено в случай че й носи пари.

Именно това е и повода за последния побой над Мария. Тя отказала да си легне с Миро след следващия скандал, а в следствие той я пребил. Тя се разсърдила и отпътувала на море без него, единствено с дъшеря си Марая.

Физическите разправии сред Миро и Мара не са нещо ново. Преди 3 месеца тя отново го напусна и даже потегли да го съди. Той обаче й хвърли някой лев, автомобил и отмора зад граница като на типичната жрица на любовта и тя смъкна жалбата.

Миро очевидно не може издържи на ужасния темперамент на Мария, само че и като прибавим и неналичието на секс, тя става непотребна за него. Очевидно това го вбесява и по тази причина я скъсва от пердах.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР