Мария не е с всичкия си, в нета я попиляха

...
Мария не е с всичкия си, в нета я попиляха
Коментари Харесай

Вулгарно: Мария превръща 12-годишната си щерка в магнит за дърти извратеняци!

Мария не е с всичкия си, в нета я попиляха от обиди!
Пошло, вулгарно, просташко… думите не стигат, с цел да обрисуват задоволително ясно реакцията на консуматори в нета, видели последните фотоси на щерката на Мария. Малката Марая, която е едвам на 12 години, бе снимана на откриването на галерията на Никол Андонова – втората брачна половинка на татко й Митко Андонов.
 Мария
Мария барна Марая като кабаретна дама

Мара Отварачката, разбираемо, не присъстваше на събитието, само че е била по този начин добра да изпрати щерка си. Дотук чудесно… в случай че не я беше облякла като най-малко 20-годишна изкусителка. Момиченцето, по чието лице се виждат и следи от лек грим (то това не е за сефте), е облечено в секси сет в бежов цвят.

Той се състои от тесни къси панталонки и топ с щраусови пера на ръкавите. Именно последните й дават тип на кабаретна дама, трансформирайки я в магнит за извратени дъртаци. За момент даже не допускаме, че момиченцето единствено е подбрало стайлинга си, тъй че тази, която справедливо отнесе ругатните и рецензиите, е Мария.



„Горкото дете, само че крушата не пада по-далече от дървото. По-добре да я беше отгледал татко й, Никол е в пъти по-класна и издържана жена от наша Мара. Оная си е привикнала още от Стара Загора – бъди уруспия, че да пробиеш. И дъщеря си ли желае да трансформира в същото?! Срамота на срамотите“, гневят се в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР