Мария Лазарова е новият кънтри мениджър на Монделийз в България.

...
Мария Лазарова е новият кънтри мениджър на Монделийз в България.
Коментари Харесай

Мария Лазарова е новият кънтри мениджър на Монделийз България

Мария Лазарова е новият кънтри управител на Монделийз в България. Преди това, в ролята си на мениждър обмисляне на категория " Бисквити ", Мария сполучливо ръководи планирането и позиционирането на категорията и продуктите в пазарите от Югоизточна Европа.

С богатия си опит в региона на продажбите и планирането и с история повече от 17 години в Монделийз Интернешънъл, Мария е потвърдила своята увереност и блян към триумф, преминавайки през разнообразни стадии на бизнеса, измежду които: разнообразни търговски позиции в компанията, секторен управител за страната, търговски управител за Сърбия и Босна и Херцеговина и неотдавна управител " Планиране на категориите и активациите " за Югоизточна Европа.

" Радвам се, че се завръщам към по-активна работа с българския екип, фокусирана напълно върху българския пазар. С опита, който имам до момента, ще продължа да работя за реализирането на упоритостта ни да реализираме резистентен и печеливш напредък, позиционирайки добре марките на Монделийз на пазара, като в същото време продължа да развъртвам нашите чиновници. ", споделя новият кънтри управител на Монделийз в България. Мария Лазарова ще продължи да развива тактиката на компанията " Snacking Made Right " и да управлява бизнеса в България, съгласно световната дълготрайна тактика на Монделийз Интернешънъл.

Лилия Борисова, доскорошен кънтри управител, поема ново кариерно предизвикателство и нови отговорности в системата на Монделийз с фокус в пазари в Югоизточна Европа.

Българското сдружение е част от бизнеса на Монделийз Интернешънъл в Югоизточна Европа, дружно с Румъния, Гърция, Кипър и пазарите от Източна Адриатика, управителен от Ивайло Найденов, вице президент и общоприет управител за бизнес хъба.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР