Мария Лалева е най-продаваният български писател на последното десетилетие. Тя говори

...
Мария Лалева е най-продаваният български писател на последното десетилетие. Тя говори
Коментари Харесай

Мария Лалева: Всяка любов е предпоследна. И всяка любов е голяма.

Мария Лалева е най-продаваният български публицист на последното десетилетие. Тя говори искрено пред Мариян Станков-Мон Дьо в едно вълнуващо изявление.

„ Няма дребни и огромни истории. Всеки живот може да бъде филмиран и да се трансформира в приказка ”, споделя тя. Писателката разкрива, че в никакъв случай не е предполагала, че ще се причисли към групата на вълнуващите герои, за които е привикнала да написа.

В тишината сред двата й романа - " Живот в скалите " и " Пасиансът на архангелите ", които станаха бестселъри,  и България - още веднъж заседнала в следващите предварителни избори, Лалева приказва за комплицираните времена, в които живеем.

" Аз съм градила името си камък по камък и не бих се дала да ме раздерат за някакви дивиденти. Човек не трябва да се продава на ниска цена, даже за милиони ", споделя тя за поканите към нея да влезе в политиката.

Като най-голямото тестване в живота си определя момента, в който е трябвало да си тръгне от човек, който обича.

" Любовта не е владеене, тя е синоним на независимост. Аз претърпявам лъжата с физическа болежка. Имаше задоволително болежка, с цел да напиша цялостен разказ. "

Тя има вяра, че нещата в света, а и в България ще се промянт към по-добро. 

" Светът, който познаваме, се срутва. Времената, в които живеем, са наш артикул, не ние техен. "

Вижте цялото изявление във видеото горе.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР