Мария, която се отказа от кариерата си на фолк певица,

...
Мария, която се отказа от кариерата си на фолк певица,
Коментари Харесай

Мария дари 315 бона за училището на щерка си

Мария, която се отхвърли от кариерата си на фолк певица, е пръснала 315 000 лв. за 7-те години образование на щерка си, написа таблоидът " Уикенд ", след инспекция.

Всяка година изпълнителката с удоволствие заплаща по 23 000 евро, колкото е таксата за образование в влиятелното Англо-американско учебно заведение в Панчарево, където учи наследницата ѝ. Изчисленията демонстрират, че Мария е дала над 300 бона, с цел да образова единственото си отроче.

Това обаче не тормози поп фолк певицата, тъй като преди всичко за нея е елитното обучение на щерка ѝ. В частното учебно заведение учат най-вече деца на дипломати и предприемачи, каквато среда желае за наследницата си миньончето от Стара Загора. Таксата там е по-голяма от цената за образование в елитните английски колежи Оксфорд и Кембридж, където образователната година е към 9000 паунда, т.е. по-малко от 20 000 лв..

Бившата пайнерка е и нещо като персонален водач на щерка си Марая. Тя става всяка заран в 7 часа и към 7,30 се насочва към Панчарево да остави детето, тъй като държала персонално да води и взима дребната Марая от скъпото учебно заведение. Брюнетката не желала наследницата ѝ да пътува с учебния рейс, където се возят част от учениците.

„ Искам най-хубавото за щерка си. Аз не можах да се възпитавам и останах единствено със приблизително обучение от кварталното учебно заведение в Стара Загора, само че няма да разреша това за Марая. Инвестирам в нейното образование, както и не бих разрешила да пътува с градски превоз, нито с учебния автобус”, признава Отварачката.

Амбициозната майка изпрати детето си по-рано на учебно заведение и не изчака да навърши 7 годинки. Момичето се образова в частното школо от 1-ви клас, когато бе едвам на 6 годинки. Днес 12-годишното хлапе е в 7-ми клас и съгласно нейни преподаватели, се показва сносно в клас. Същото образователно заведение посещава и дъщерята на Азис - Рая, само че Костинбродският славей дава по 3 хилядарки за учебния автобус и няма терзания от това наследницата му да пътува с бусчето на школото, което е относително ново.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР