Мария Илиева официално призна, че съвсем скоро ще се сдобие

...
Мария Илиева официално призна, че съвсем скоро ще се сдобие
Коментари Харесай

Защо Мария Илиева излъга в Папараци, че не е бременна?

 Мария Илиева публично призна, че напълно скоро ще се снабди с второ дете. Певицата е бременна и по големия й стомах може да се заключи, че е в деветия месец. Тя обаче не разкрива нито пола на бебето, нито кой е бащата.

Преди няколко месеца изпълнителката излъга в предаването " Папараци ", че не е бременна. Още тогава циркулираха клюки, че звездата чака дете, тъй като бе очевидно наедряла в региона на талията, но неизвестно за какво тя отхвърляше с огромна решителност. Тогава Мария е била в третия-четвъртия месец, само че евентуално от поверие е изчаквала бременността да напредне, с цел да я разгласи обществено.

Почитателите на певицата се чудят кой е бащата на бебето, защото тя рядко приказва за персоналния си живот и не се е показвала с мъж от много време. В момента Илиева е в Съединени американски щати и заради тази причина някои заподозряха, че таткото е чужденец. Според осведомени Мария има намерение да роди в Маями, щата Флорида, с цел да може детето й да получи американско поданство.

Хора от обкръжението на певицата обаче издават, че актуалният й другар е българин. Той по традиция е по-млад от нея и не е прочут в общественото пространство. Разликата във възрастта им е към 8-9 години. Преди да замине за Съединени американски щати, очевидци неведнъж са засичали Илиева и въпросния мъж – били са дружно на сватбено празненство на техни другари, а други са ги виждали в разнообразни заведения. Актуалният обичан на поп звездата я придружавал и по време на служебните й задължения. Запознати го разказват като сериозен човек, а не пройдоха като някогашния й Георги Михайлов.

" Влюбената Мария наподобява сияйна – мога да скоча толкоз високо, колкото не съм си представяла, че бих могла! Щастлива съм! ", показа изпълнителката в една от последните си телевизионни изяви.

Запознати настояват, че около новата обич Илиева е омекнала и е изгладила връзките си с някогашния си Георги. От него гласовитата брюнетка има 3-годишен наследник на име Александър. В името на детето тя му дала прошка, че преди време я изостави с новородено на ръце. Сега двамата поддържали естествена връзка и се стараели да не си спомнят драмите от близкото минало.

След като заряза певицата и отхвърли да се грижи за невръстния Александър, Георги небрежно си откри нова жена и дори подписа брак с нея. Настоящата му брачна половинка се споделя Владислава и от нея също име дете – щерка Йоанна, която неотдавна навърши 1 година.

Близко до Мария описват, че тя забременяла със сина си Сашко непланирано на 40 години и възприела това като знак от ориста да задържа бебето. Тя била уверена, че би трябвало да роди и даже не желала да разяснява аборт с бащата. Той пък не се чувствал подготвен да стане родител и по тази причина след раждането се отдръпнал. С времето обаче преосмислил държанието си и поискал да се сближи с момченцето, написа " Уикенд ".

За разлика от някогашния, новият мъж на Илиева се чувствал подготвен за семейство, макар че е по-млад от нея. Тя се надявала този път ситуацията да е по-различно и да не се стига до разлъка. " С голямо благополучие споделям с вас, че с Александър сме в трепетно очакване на бебе! Прекрасно е, че сме дружно в това странствуване, наситено с обич, отдаденост и смисъл! ", разяснява певицата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР