Мария Илиева няма да може да се отдаде на спокойно

...
Мария Илиева няма да може да се отдаде на спокойно
Коментари Харесай

Мария Илиева роди син на беден търтей! Георги си остана в Белгия дори и в деня на раждането на бебето

Мария Илиева няма да може да се отдаде на умерено майчинство с първото си дете Александър, тъй като би трябвало да изкарва пари за памперси и да устоя гаджето си Георги Михайлов, разбра HotArena.

Младежът въобще не е милионер и предприемач, какъвто го показва обичаната му Мария, а е най-обикновено момче без солидни банкови сметки, писа „ Таблоид “.

Всъщност Георги е нереализирал се футболист. Той е имал къса професионална кариера, приключила безславно в гръцки тим. В момента Михайлов работи като елементарен служащ в Белгия и няма пари да устоя Илиева и бебето . Ден преди раждането на бебето Александър, таткото към момента си е стоял в Белгия , а не е бил до бременната си в деветия месец половинка. Поп певицата гушна първородната си рожба на 25 януари в 11,30 ч. в столичната болница „ Света. София “. Бащата Георги Михайлов, който е с 12-години по-млад от певицата, е участвал на щастливото събитие. 

Младежът и фамилията му живеят и работят в Брюксел, само че нямат бизнес за милиони. Преди да емигрират, са живеели в елементарна панелка от 50 квадрата в столичния квартала „ Дружба “. „ Никакви милионери не са. Яко да й е дупе на Мария, ще би трябвало да работи и за Георги и за бебето, че няма кой да ги устоя ”, разясниха пред вестника ни техни познати. Те прибавиха, че точно парите и това, че го устоя добре, са привлекли Михайлов към 40-годишната певица, по същата причина я е приело и фамилията на младежа.

От обкръжението й издадоха пред вестника ни, че тя не спряла да се бъхти по участия през цялата бременност . В арт средите се приказва, че нещата сред Мария Илиева и годеника й никак не са безпроблемни. Певицата обаче крие истината и твърди, че връзките сред двамата са брилянтни. Тя недоволствала, че младежът избира да мързелува, вместо да работи крепко и лежи на нейните рамене за прехрана . „ Той е като жиголо – непрестанно я крънка на за пари ”, разясняват изумени техни другари.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР