Мария Илиева май е минала тайно под венчило със своя

...
Мария Илиева май е минала тайно под венчило със своя
Коментари Харесай

Защо Мария Илиева носи халка?

Мария Илиева май е предходна скрито под венчило със своя обичан – Александър Междуречки, който е татко на щерка й София. По време на присъединяване си в шоуто на Нова тв „ Като две капки вода ” изпълнителката сподели голям пръстен, декориран със скъпи на тип камъни, който носи на безименния си пръст. Заедно с него тя носи и халка, която доста наподобява на брачна.
Бижутата, които Мария Илиева поставя на безименния пръст на дясната си ръка, са толкоз огромни, че е невероятно човек да не ги забележи. Отдалече проличава, че са скъпи и са избирани от човек с благоприятни условия, какъвто е обичаният на звездата. Дъщеричката на певицата и нейния сътрудник – Александър Междуречки , през юни ще стане на годинка. Звездата твърди, че в никакъв случай не е била толкоз щастлива, колкото след раждането на бебето. В същото време мъжът й се грижи и за нейния наследник от скорострелно завършилата й връзка с Георги Михайлов. Момчето по стичане на събитията носи името на втория си татко – Александър. Макар да няма кръвна връзка с детето, Междуречки го приема като лично, настояват осведомени. Именно с това свое отношение към сина й той съумял да убеди Мария, че е мъжът на живота й. Певицата не един път е споделяла, че е бясно влюбена и безпределно щастлива с половинката си. Едва ли някой би се изненадал, в случай че е приела да му стане законна брачна половинка.

Още до момента в който беше бременна с дребната София , Мария показа, че не държи на формалните брачни съюзи. За нея сватбите били условност. Стигало й да се усеща обичана от своя фаворит, а дали ще носи халка, не било толкоз значимо. Ясно е обаче, че както всяка жена, по този начин и изпълнителката на „ Лунен сън ” надали би отказала брак, в случай че мъжът до нея й го предложи. При последното си телевизионно присъединяване – в „ Капките ”, тя толкоз демонстративно показваше големите си пръстени, че нямаше по какъв начин да не се заприказва, че може към този момент да е омъжена жена. Ако фактически е предходна под венчило, най-вероятно го е направила пред стеснен кръг от най-близки хора. В изискванията на пандемия всевъзможни събирания с доста хора, даже и за сватби, са рисковани, изключително като се има поради, че звездата е с дребни деца, които няма по какъв начин да бъдат имунизирани против Ковид-19. Разбира се, допустимо е пръстените на Мария да са били най-обикновени бижута, които нямат нищо общо със фамилното й състояние, а са аксесоар, за който звездата счита, че подхожда на тоалета й.

Прави усещане, че тя в последно време е много отслабнала. След като месеци наред не успяваше да смъкна корема си след раждането, в този момент наподобява доста по-стройна и нежна. Все още й остават много килограми, до момента в който реализира формата си от преди бременността, само че наподобява в пъти по-добре спрямо типа си от преди няколко месеца. За да компенсира най-малко образно непотребните си килограми, звездата носи обувки с големи токове, с които й е мъчно да върви. Напоследък тя се движи само че участия с помощник, който я придържа, с цел да не падне, до момента в който се качва или слиза от сцената.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР