Мария Илиева изобщо не е фен на домакинската работа, както

...
Мария Илиева изобщо не е фен на домакинската работа, както
Коментари Харесай

Две прислужници обгрижват Мария Илиева

Мария Илиева въобще не е почитател на домакинската работа, както сама споделя тя. Певицата не припарва до печката, а от всичко на света най-вече ненавижда да чисти и подрежда в дома си, написа HotArena.

„ Обичам да лежа, да си почивам. Не съм от тези дами, които се разсънват един ден и вземат решение да излъскат целия апартамент. Оправям се в своя артистичен безпорядък”, приказва за философията си Илиева.

На разположение на изпълнителката са две прислужници, които се грижат за домакинската работа и идват през ден в жилището ѝ, с цел да чистят и шетат. Това изключително доста се постанова в този момент, когато звездата има и наследник - дребния Александър. Заради него се налагало всичко в дома ѝ да е подредено, с цел да може всяка секунда то да бъде открито.

„ Когато човек има дете, не може да е разхвърлено и да има рискови предмети навсякъде”, обяснявала Мария. Според осведомени, певицата е давала над 600 лв. месечно за чистачки, само че пък нямала проблеми с този факт, тъй като даже не се занимавала да пуска прахосмукачката и миялната машина вкъщи.

„ Не мога да се оправя сама. Имам потребност от помощници, с цел да се концентрирам върху значимите неща”, споделя изпълнителката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР