Мария Илиева и Графа намериха достойна конкуренция в лицето на

...
Мария Илиева и Графа намериха достойна конкуренция в лицето на
Коментари Харесай

Пълен шаш в „Гласът на България“ заради двойници на Графа и Мария Илиева!

Мария Илиева и Графа откриха почтена конкуренция в лицето на Момчил Степанов и Мария Костадинова, които звучаха тъкмо като тях, до момента в който се бореха да продължат напред в „ Гласът на България “ по време на вокалните дуели.

Участниците в шоуто бяха натоварени от треньорката си Поли Генова с тежката задача да изпълнят парчето „ Чуваш ли “, което в оригинал е на Илиева и Влади Ампов. Те се оправиха по този начин, като че ли влизат в облиците и на двамата непрекъснато, с което провокираха бурните реакции на Графа.

За подготовката им Поли беше поканила самата Мария Илиева, която впечатли с прелестната си визия, макар че напълно неотдавна стана майка за първи път. Тя се зае със задачата да накара Момчил и Мария да почувстват и да пресъздадат страстта на песента, както и да покажат химията и детонацията на сцената по този начин, както тях самите.

Още на подготовките Мария Илиева остана удовлетворена от интерпретацията им и беше уверена, че участниците ще се оправят с парчето. И това в действителност се случи. Изборът за Поли напълно не беше елементарен, само че в последна сметка тя реши, че Момчил е по-подготвен да продължи напред в надпреварата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР