Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Геро станаха за смях,

...
Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Геро станаха за смях,
Коментари Харесай

Голяма шашма в Маскираният певец с участието на Алисия

Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Геро станаха за смях, пробвайки се да разсеят едно от нашите изказвания.

Става въпрос за индивида, който се крие зад маската на " Принцесата ". Ние от дълго време декларирахме, че това е фолкпевицата Алисия, а гласът й бе разпознат и от доста нейни почитатели. Този облик се оказа най-лесно различим в обществените мрежи, само че учудващо панелистите се вършат на луди и дават повече от смешни догатки.



И откакто ние гръмнахме първи с новината, че Алисия ще взе участие в шоуто и към този момент се е похвалила на много места, които я издадоха пред наш кореспондент, панелистите взеха решение да подметнат в ефир това наше изказване, само че с цел да го отрекат. Това вбеси феновете и за следващ път в тях се появи възприятието за измамност в малкия екран.

" Най-вероятно в действителност на първо чуване не са се сетили за Алисия, защото изобщо не е от разпознаваемите реализатори, няма кой знае какви известни шлагери. Но след снощния лайф, когато очевидно са попрочели, че има такава възможност да е тя, трябваше да се замислят. Гласът й е съшият. Мария Илиева се изложи с обясненията по какъв начин не била Алисия, написа БЛИЦ. Явно на ихтиманската " принцеса " са й дали обещание да се задържи по-дълго в шоуто и по тази причина се пробват да разсеят съмненията ", съскат възмутени почитатели.



Напълно е допустимо Алисия да се е договорила и за победа, само че откакто не съумя да резервира тайната до дъно, надали това ще се случи. Но както знаем тя е привикнала да мачка всичко и всички по пътя си, с цел да може да изпъкне нейната персона. Да забележим докога панелистите ще се вършат на ударени с влажен парцал.

" Казали са им да дават тъпи догатки, с цел да отместят вниманието от Алисия. Всичко е сюжет и не разбирам наивниците, които пускат СМС-и. Алисия си има контракт и ще я разкрият, тогава, когато са се разбрали по контракт. Дотогава ще се вършат на ни чули, ни видели мнения и очевидното, а точно, че това е Алисия ", написа друга възмутена зрителка на другояче забавното шоу.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР