Мария Илиева е изкарала изключително тежка бременност, научи Уикенд от

...
Мария Илиева е изкарала изключително тежка бременност, научи Уикенд от
Коментари Харесай

Мария Илиева минала през много мъки, за да роди дъщеричката си

 Мария Илиева е изкарала извънредно тежка бременност, научи " Уикенд " от нейни близки. Певицата е предходна през 9-те кръга на пъкъла, с цел да подари с живот своята дъщеричка София. Момиченцето пристигна на бял свят в края на юни, а през 9-те месеца, до момента в който го е носела, майката е следена персонално от шефката на отделението по патологична бременност в една от частните АГ лечебни заведения в София, с цел да не го изгуби.

Огромната част от времето, в което е била бременна, Мария Илиева е трябвало да лежи за задържане на плода, твърдят осведомени. Това се налагало, защото имала проблеми, а и на нейните 43 години нямало по какъв начин лекарите да са сигурни, че може да износи крепко бебе. Именно по тази причина звездата изчезна от публичното пространство още през октомври – сега, в който е станало ясно, че чака дете.

Последното й появяване в медия преди бременността беше през септември в " Шоуто на Николаос Цитиридис " по Би Ти Ви. След това Илиева е била видяна на женитба, съпроводена от бъдещия баща – предприемача Александър Междуречки. Това е станало при започване на октомври. Дни по-късно певицата е пропуснала премиера на филм на Петя Дикова, в която самата тя взе участие. Прости сметки демонстрират, че тъкмо 9 месеца по-късно се е родила дъщеричката й София.

Това значи, че в дните към премиерата е станало ясно, че Мария е бременна и би трябвало да пази леглото, в случай че желае да роди бебето крепко. Пандемията в допълнение усложнила ситуацията. Звездата треперела от терзание, че може да се болести и това да се отрази на детето. Затова с месеци избягвала срещите с външни за фамилията й хора.

Именно на тежката бременност се дължи дългото неявяване на Мария Илиева от всевъзможни форми на публичен живот, в това число и от обществените мрежи. В рамките на няколко месеца тя си разреши единствено едно включване от профила си в Инстаграм, като сподели, че била в Маями по работа. Заради това се заприказва, че таткото на бебето е американец или най-малко българин, който живее в Америка.

Към днешна дата е ясно, че това не е правилно. А дали звездата в действителност е била в Съединени американски щати? По-вероятно е да е споделила това единствено с цел да отклони вниманието на клюкарите от себе си. Според слуховете, певицата изобщо не е пътувала. Позволила си е да напуща дома си единствено с цел да върви на медицински прегледи, а през втория месец на бременността е отделила няколко дни и с цел да взе участие в фотосите на сериала на Българска национална телевизия " Порталът ", където извършва ролята на Йорданка Христова.

Това непринудено отшелничество завърши чак към 9-ия месец на бременноста, когато детето към този момент е било отвън заплаха. Именно тогава Мария Илиева стартира още веднъж да се появява в медиите, разказвайки какъв брой прелестен е таткото на бебето и какъв брой щастлива се усеща тя до него.

За края на бременността звездата остави и записа на своя нов клип – кавър на песента на Лили Иванова " Остани тази нощ ", която беше включена в " Порталът ". Първоначалната концепция е била клипът да се снима по-рано, само че положението на майката наложило закъснение и той излезе чак когато приключваше излъчването на продукцията.

За благополучие, проблемите през бременността към този момент са минало, а Мария и мъжът й Александър към този момент се радват на хубаво крепко детенце. То се роди с идеално тегло от 3,5 кг и растеж 50 сантиметра, а майката изрече горещи благодарности на шефката на отделението по патологична бременност, която й е помогнала да износи детето. То бе посрещнато от болничното заведение с торта със златни орнаменти, от която, несъмнено, няма по какъв начин да си хапне. Майка му обаче може да й се наслаждения с чиста съвест, че я заслужава след толкоз страдания, през които е минала, до момента в който роди.

Звездата има и по-голямо дете. Това е 3-годишният й наследник, който носи също име като настоящия мъж до нея – Александър. Бащата на детето – Георги, е доста по-млад от звездата и се раздели с нея доста скоро след раждането.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР