Мария Игнатова влиза като член на журито на Като две

...
Мария Игнатова влиза като член на журито на Като две
Коментари Харесай

Мария Игнатова влиза в Капките

Мария Игнатова влиза като член на журито на " Като две капки вода ". Но феновете се питат за какво тъкмо тя, откакто тя нито може да пее, нито да имитира. Мария има три несполучливи опита за песни. В музикално отношение те са същински шок и Игнатова няма никакво право да седне на мястото на Васил Найденов, който през вчерашния ден журира в предаването.

Актьорските й опити също не са за пред света и тя е надалеч от майсторството на Юлиян Вергов, който е част от оценяващите в Капките.

Явно продуцентите я взимат в шоуто единствено поради връзката й с Димитър Рачков, като упованията са двамата да си простят пред цяла България. По-рейтинговият вид ще бъде да се хапят по време на целия лайф, само че какво ще избере в края на краищата Маги Халваджиян следва да разберем след седмица. Със сигурност няма да стане ясно за какво двамата се разделиха, откакто години живяха под един покрив.

Днес Мария е брачна половинка на Ивайло Нойзи Цветков, а Рачков на всички места повтаря какъв брой е благополучен с новата си другарка Анита. Двамата в никакъв случай не са говорили обществено за разлъката си, която Рачков разгласи с прессъобщение до медиите. Вчера при аннсирането на присъединяване на Мария Рачков единствено процеди: " Аз задрямвам ", с цел да държи в напрежение феновете до идващия понеделник, написа Hotnews.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР