Мария Игнатова сигурно ще е новата водеща на „Маскираният певец“

...
Мария Игнатова сигурно ще е новата водеща на „Маскираният певец“
Коментари Харесай

Халваджиян я открадна! Игнатова отвя Рачков, ето кое предава...

Мария Игнатова несъмнено ще е новата водеща на „ Маскираният артист “ от есента, твърди последната клевета в тв средите. След като се върна на свободния пазар на труда, когато „ Папараци - ново 20 “, дефинитивно слезе от ефира на btv, Маги Халваджиян я уверил, че ще направи всичко допустимо да я върне на екран и да и откри предаване, в което да се изявява. В резултат на това в последно време Мария и гаджето й Ивайло Нойзи все по-често могат да бъдат видяни в заведението на Кремена Халваджиян в компанията на продуцента.

Маги към този момент почнал да извършва обещанието си към Игнатова и единствено преди дни излезе нов онлайн епизод на Господари на уеба, на който водеща бе Мария Игнатова с Румен Угрински.

Маги бил подготвен да притегли русокоската за лице на „ Маскираният артист “, защото е изправен пред тежка алтернатива кой да бъде водещ. Както „ Галерия “ писа, Зуека съществено обмисля вид да се изнеса от България и да се откри в Испания.

Ако тандемът Игнатова -Угрински се резервира, това би означавало, че от „ Маскираният артист “ ще отпадне Геро, който предходната година замести Рачков и партнираше на Зуека. Заради комплицираните рокади Маги Халваджиян към момента не е взел дефинитивно решение кой ще води предаването, само че към този момент е провел предварителни диалози с Мария.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР