Мария Игнатова се изфука с къща в покрайнините на София

...
Мария Игнатова се изфука с къща в покрайнините на София
Коментари Харесай

Мария Игнатова наследи къща-мечта от…


Мария Игнатова се изфука с къща в покрайнините на София с огромен двор и китна градина. Имотът, който е оценен на стойност към половин милион лв., е унаследен – от майка й.

 

Бившата на Димитър Рачков се шири там с сегашния си брачен партньор Ивайло Нойзи Цветков. Красивото имение се трансформира в коментирана тематика преди известно време, когато Мария гостува в предаването „ Черешката на тортата “. Тази седмица пък е ред на благоверния ѝ Нойзи да показа кулинарните си умения в шоуто.

 

Освен с първокласна кухня, винтидж акценти и разнообразни творби на изкуството като фон, фамилното им гнездо се отличава още с огромен двор и открити стълби в едната му част. Игнатова не крие, че се увлича по интериорния дизайн и концепцията за обзавеждането е била нейна.

Къщата имала потребност от ободряване, по тази причина тя персонално се заела с ремонта – трансформирала дома напълно по собствен усет и в този момент е доста горда с крайния резултат.

 

Блондинката постоянно разгласява фотоси от двора си и демонстрира по какъв начин пие кафе, по какъв начин чете книга. Откакто се раздели с Рачков, тя е станала доста дейна в обществените мрежи.

 

Припомняме, че Мария и Ивайло се венчаха предходната година в стеснен фамилен кръг. Церемонията се състоя в черквата „ Рождество Богородично “ в софийското село Житен. Игнатова дефинира сегашния си мъж като „ огромната ѝ обич “, той също се изрича ласкаво за нея в свои изявленията.

 

Това е втори брак за водещата, която преди години бе омъжена за предприемача Петко Димитров. От него има наследник в тийнейджърска възраст на име Виктор, който живее главно с татко си, а с Мария се вижда няколко пъти в месеца.

 

Иначе най-обсъжданата връзка бе тази с артиста Димитър Рачков. С него по този начин и не стигнаха до олтара, само че изкараха дружно цели осем години. „ Никога не ми е предложил брак. Може би, в случай че го беше сторил в подобаващото време, щях да приема “, споделяла е преди време Игнатова.

Митко обаче изпуснал момента и последователно романтиката сред двамата изцяло угаснала. Говори се, че се стигнало до взаимни изневери като Игнатова кръшнала първа.

Източник: Уикенд





Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР