Мария Игнатова рядко допуска погледите на непознатите върху личния си

...
Мария Игнатова рядко допуска погледите на непознатите върху личния си
Коментари Харесай

Мария Игнатова показа дома си. Приказно е!

 Мария Игнатова рядко позволява погледите на непознатите върху персоналния си живот и пространство, само че в последно време е извънредно дейна в обществените мрежи. Не знаем дали това се дължи на края й като водещ на " Папараци “ или на спокойствието, което й вдъхва новата обич с Ивайло Нойзи Цветков, само че е реалност, че русокоската все по-често позволява почитателите в персоналния си свят.

Преди броени дни тя сподели и прелестната къща в полите на Витоша, в която живее. Кадрите демонстрират уютна веранда, огромен двор с доста красиви цветя, в който водещата пие кафето си заран.

Местоположението на къщата разрешава дългите разходки в планината, които Игнатова подхваща постоянно. Тя е та няколко етажа с огромна беседка, където се събира фамилията за обяд или вечеря в топлите дни. 

Тя е безапелационна, че избира бягството в природата за сметка на всемирски изяви.

Дълго време Мария сякаш делеше дом с Димитър Рачков, само че от дълго време към този момент не стъпва в неговата къща в затворен комплекс. След като се раздели с комика, тя се изнесе в къщата на майка си, която има сполучлив бизнес и може да си разреши хубав дом с подобен прелестен двор и успокоение, несъмнено.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР