Мария Игнатова остана на червено след раздялата с Димитър Рачков.

...
Мария Игнатова остана на червено след раздялата с Димитър Рачков.
Коментари Харесай

Мария Игнатова на червено след раздялата с Рачков, иска пари от Петко Димитров

Мария Игнатова остана на алено след раздялата с Димитър Рачков. След артиста, кланът Халваджиян, който години наред бе главният ѝ източник на трудова претовареност, също я отряза изцяло, отказвайки ѝ каквато и да е работа. Говори се, че се наложило русокоската да чука за пари на вратата на някогашния си мъж Петко Димитров.

Поставен в обстановката да избира сред Мария и Рачков, продуцентът им Магърдич Халваджиян разумно предпочел комика, който му носи по-добри рейтинги, а също така му е и персонален другар. Наскоро шефът даде ясно да се разбере кой от двамата чиновници му е по-скъп, като се появи на сватбата на Софи Маринова в компанията на артиста. Това бе разчетено като категоричен сигнал, че Мария Игнатова е навън освен от вкъщи на някогашния си любим, само че и от авторитетната компания Халваджиян, с която до неотдавна компактно се движеше и в професионалния, и в персоналния си живот. Бившата водеща на „ Господари на ефира” се водеше една от околните приятелки на дамата на Маги – Кремена Халваджиян. Тя бе непроменяемо наличие на всички купони на стилистката, постоянно я придружаваше и при пътувания зад граница. Говори се, че точно с помощта на ходатайството на Кремена хубавата русокоска съумяла да задържи работата си в „ Господарита” даже по време на предходната ѝ разлъка с Димитър Рачков.

След рухването на предаването от ефир обаче Маги Халваджиян изрично отказвал да търси работа за приятелката на жена си. Единственото шоу, което той сега прави, е „ Като две капки вода”, а там няма място за Игнатова. Продуцентът дал да се разбере, че тя най-малко към този момент не трябва да се надява на хонорар от него, защото скоро не се чака нов сезон на „ Х Фактор”, където хубавицата води дружно с Алекс Раева. Другото шоу, в което тя се е изявявала като водеща, е „ Пееш или лъжеш”. То обаче устоя единствено един сезон в ефира на Нова тв, а все още никой не приказва за връщането му на екран. Отсъствието на Мария от ефира довело до внезапен спад във финансовите й приходи, настояват осведомени.

Още по тематиката прочети тук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР