Мария Игнатова обяви, че предаването „Папараци: Ново 20“, на което

...
Мария Игнатова обяви, че предаването „Папараци: Ново 20“, на което
Коментари Харесай

Отмъщението на бившия: Рачков на върха, Мария безработна

Мария Игнатова разгласи, че предаването „ Папараци: Ново 20 “, на което е водеща, слиза от екран. Гост в последния епизод на таблоида беше продуцентът Иван Христов, който изрече благодарности на всички от екипа. Започва " Папараци " като за последно ", сподели Игнатова и посрещна госта си.

Тя напомни, че първият посетител в обновеното предаване, на което стана водеща, беше другият продуцент от " Междинна станция " Андрей Арнаудов. Телевизионният некролог продължи с дълга ретроспекция на огромните попадения на предаването през годините, особено бяха показани всички водеща-от Николета Лозанова през Венета Райкова до Игнатова, написа hotnews.bg.

Тя изкара единствено един сезон, като задаваше клиширани въпроси от вида на „ Какво дете бяхте? “ и сподели, че е неуверена сама на екран. В същото време някогашният й Димитър Рачков категорично посочи, че в събота ще излъчи последното си шоу, само че единствено за този сезон. Предаването на комика се радва на добър рейтинг, за разлика от „ Папараци “, а слуховете за свалянето му вървят към този момент от месеци
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР