Мария Игнатова не остана дълго време сама след раздялата си

...
Мария Игнатова не остана дълго време сама след раздялата си
Коментари Харесай

Мария Игнатова заформи любовен триъгълник, ето с кого СНИМКА

Мария Игнатова не остана дълго време сама след раздялата си с Димитър Рачков и към този момент цъфти в обятията на младия и обаятелен някогашен футболист на „ Барселона ” Кристиян Милатинов.

Той направи своя дебют в малкия екран като един от основните герои в пародийния крими сериал „ Полицаите от края на града ” по Нова. Според пикантната клевета тв водещата забила 31-годишния мачо на снимачната площадка на кино лентата, в който и тя се разписва с второстепенна роля, писа „ Таблоид “.

Блондинката обаче си направила добре сметката и до момента в който се отдавала на пристрастеността с Кристиян, търсела способи да възобнови връзката си и с бившето си гадже Димитър Рачков. А другояче по подигравка на ориста и тримата си партнират в комедийния сериал.

След неуспеха с Енчо Керязов към Коледа Мария поискала амнистия от Рачков, само че той изрично я отрязал. Появиха се и клюки, че Митко се гушкал по същото време с репортерката от „ Господари на ефира “ Ева Веселинова. Тогава Мария Игнатова се амбицирала да натрие носа на 45-годишния бургазлия и се метнала на доста по-младия и хубав Кристиян Милатинов, който досега има впечатляваща кариера на футболист и модел, а евентуално го чакат и доста основни функции в киното.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР