Мария Игнатова май е бременна, усъмниха се феновете на красивата

...
Мария Игнатова май е бременна, усъмниха се феновете на красивата
Коментари Харесай

Мария Игнатова чака дете от поредния си мъж

Мария Игнатова май е бременна, усъмниха се почитателите на красивата тв водеща. По-наблюдателни фенове на русокоската видяха, че някогашната половинка на Димитър Рачков има леко коремче. Според тях точно това е повода за бързата загадка женитба на русокоската с приятеля й Ивайло Нойзи Цветков, дочу „ Уикенд ”.

Двамата се венчаха в дребното селце Житен в доста стеснен кръг от близки, измежду които синът на Игнатова и дъщерята на Нойзи – Анна. Именно на кадър с Анна се вижда издутото коремче на Мария, която най-вероятно е някъде към 4-ия месец.

Близки до тв водещата издават пред вестника ни, че Игнатова се усеща доста щастлива с Нойзи и на всички места се хвалела по какъв начин най-сетне е намерила любовта на живота си. Чаровната русокоска категоризирала връзката си с Рачков като „ голяма неточност ” и съжалявала за изгубените години с дребния комедиант, който у дома имал тежък темперамент и нямал нищо общо с ведрия си тип от екрана.

Мария Игнатова навърши 42 години преди броени дни и двамата с обичания й подвигнаха женитба точно на рождения й ден, като тя сама се похвали със фотоси от венчавката. Бившата водеща на „ Господари на ефира ” и Ивайло, който нашумя през 90-те години на предишния век като основен редактор на паметното списание „ Егоист ”, са дружно от съвсем две години. Преди него Мария изкара 7 години с Димитър Рачков, като двамата на няколко пъти се събираха и разделяха по време на връзката си. Те бяха безапелационни, че не желаят наследници, само че през днешния ден нещата седят по друг метод. Водещият на „ Забраненото шоу на Рачков ” няма нищо срещу обичаната му Анита да го подари със наследник или щерка. Игнатова също желала да дундурка бебе, така и така кариерата й е в застой.

Тя има 13-годишен наследник от проваления си брак с предприемача Петко Димитров, който е поверен на грижите на баща му.

Мария и различен път е била „ забременявана “ от почитатели и медии, само че този път в действителност са странни издутите й форми отдолу под булчинската й рокля. Нойзи също доста желал обичаната му да го подари със наследник, който да го наследи, издават от обкръжението на интелектуалеца.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР