Мария Игнатова, която от септември насам работеше за продуцентския тандем

...
Мария Игнатова, която от септември насам работеше за продуцентския тандем
Коментари Харесай

След свалянето на Папараци: Мария Игнатова се усуква на Халваджиян за работа

Мария Игнатова, която от септември насам работеше за продуцентския тандем Иван Христов и Андрей Арнаудов, се върна при индивида, който я стартира в малкия екран - Магърдич Халваджиян, видя HotArena.

Както медията ни към този момент писа, тези дни русокоската слиза от ефира на Би Ти Ви, защото единственият ефирен таблоид " Папараци " отива в историята. А с това и Мария остава още веднъж без работа за повторно в границите на три години. Свалянето на емблематичното предаване, което се задържа на дребния екран цели 8 сезона, е част от чисто новата програмна скица, която в Би Ти Ви възнамеряват за идната есен. Новото управлението на медията към този момент стартира с измененията - оповестиха кастинг за нов сезон на " Сървайвър " след дългогодишна пауза и орязаха на половина ефирното време на нискорейтинговото шоу на Николаос Цитиридис.

По думите на самия Магърдич, макар, че няколко месеца си изкарваше заплатата при Иван и Андреа, Мария Игнатова към момента е в тима му, а съперниците му я употребили под аренда. Което значи, че след края на " Папараци " тв водещата още веднъж се връща към екипа на Халваджиян.

Най-вероятно тъкмо това е бил мотивът за срещата сред Мария и арменеца в заведението на жена му Кремена тези дни. Предполага се, че двамата са разискали бъдещето на Игнатова и по какъв метод тя още веднъж може да откри място из шоу стратегиите на продуцента си.

Из тв средите се мълви, че Магърдич е пред подписване на контракт с Би Ти Ви за нова игра по италиански лиценз, която доста наподобява на " Сделка или не " с Румен Луканов. Идеята е тя да се излъчва в късния следобяд и да се завърти наесен. Дали Мария и Халваджиян на рандевуто си са разискали възможен ангажимен за русокоската в новото шоу, следва да разберем, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР